В програмата

ПЕТЪК ВЕЧЕР: Филм на седмицата по AMC

0/5

 „Филм на седмицата“ – всяка петъчна вечер.
„Филм на седмицата“ – всяка петъчна вечер.
 
AMC продължава да представя избрани филми в тематичния си цикъл на „Филм на седмицата“ – всяка петъчна вечер.
През октомври очаквайте филми, отличени с „Оскар“, звездни актьорски комбинации и разнообразие от жанрове.

 

Филмът на режисьора Джез Бътъруърт „От Русия с любов“ (2001) с участието на Никол Кидман, Бен Чаплин, Венсан Касел, Бен Милър и др. можете да гледате на 4-ти октомври в 21.30 ч.

От Русия с любов

 

В отличения с шест статуетки на Филмовата академия филм-мюзикъл на Роб Маршал „Чикаго“ (2002) – адаптация на легендарния бродуейски мюзикъл „Чикаго“ – си партнират Рене Зелуегър, Катрин Зита-Джоунс, Ричард Гиър, Куин Латифа и Джон Райли – гледайте на 11-ти октомври в 21.10 ч.

„Чикаго

 

Романтичната комедия „40-годишният девственик“ (2005) със Стийв Карел, Пол Ръд, Катрин Кийнър и Сет Роугън е на 18-ти октомври в 20.50 ч.

40-годишният девственик

 

В последния петък на октомври – 25-ти, в 21.10 ч. не пропускайте и романтичната драма на Роб Райнър „Американският президент“ (1995) с участието на Майкъл Дъглас, Анет Бенинг, Мартин Шийн, Майкъл Джей Фокс и Ричард Драйфус.

Американският президент

Още за 40-годишният девственик, Американският президент, От Русия с любов, Чикаго

01:50
15.12.2019
Чикаго - Брандън е на финала на кулинарно състезание, Емет се опитва да изглади отношения с жените в своя живот, Кевин и Джейк участват в сбиване, между Кевин и Майша разцъфва приятелство, а Рони и Джейда се сближават след разкриване на семейна тайна.
02:00
16.12.2019
Чикаго - Детектив Круз трябва да вземе трудно решение, Брандън научава нещо за миналото на Дауда, Джерика хвърля бомба, свързана с кариерата ?, Емет иска да разбере с кого излиза Кийша, а Рони излива душата си пред Джейда, която му помага да лекува раните
15:30
23.12.2019
Кажете ДА на булчинската рокля: Намеса в дизайна (Say Yes to the Dress: Design Intervention) Пати Ан пристига от Чикаго, за да намери перфектната рокля за сватбата си на Бахамските острови. И още: Мерав има скъп вкус, но дали бюджетът й ще я ограничи? (AL

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за ПЕТЪК ВЕЧЕР: Филм на седмицата по AMC (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg