В програмата

Пет премиери за два дни по bTV Cinema

0/5

Пет премиери за два дни по bTV Cinema

Филмовият канал на bTV Media Group ще зарадва своите зрители с пет премиерни заглавия в рамките на само два дни – 21 и 22 май. Освен обичайните за понеделник и вторник премиери в 21:00 ч.,  bTV Cinema ще излъчи за първи път в българския тв ефир още три нови филмови заглавия в различни часови пояси.

 

Животът на собственика на ресторант – Михаел, се преобръща на 360 градуса, когато наема в заведението си манипулативната Сюзан. Те се оказва отмъстителната сестра на негова бивша приятелка… Развръзката –  в „Отмъщението на сестрите“,  в понеделник, 14:15 ч.

 

Добави описание

 

Дуейн Джонсън, Джош Хътчерсън и Майкъл Кейн ще гледаме в 21:00 ч., в „Пътуване до тайнствения остров“.  В този фентъзи екшън младият Шон започва да търси своя безследно изчезнал дядо с помощта на втория си баща, пилот на хеликоптер и неговата дъщеря. Очакват ги множество изненади и неочаквани срещи със странни форми на живот…

 

Добави описание

 

Силвестър Сталоун  е звездата в „Достигни ме“ с начален час 23:00. Мотивационна книга, написана от мистериозен мъж, бързо печели популярност, вдъхновявайки няколко души с различен живот да преосмислят своите избори и решения, и да се срещнат със своите страхове, с надеждата за създаване на по-позитивен живот.

 

Добави описание

 

Никълъс краде история за роман от красивата Тереза, докато е неин учител в затвора . И току-що освободена, тя не би се спряла пред нищо, за да си върне всичко обратно. Такъв е заплетеният сюжет на канадския трилър „Убийствен финал“ във вторник от 19:15 ч.

 

Добави описание

 

В 21:00 ч. е премиерата на „Вината в нашите звезди“. Филмът е по разтърсващия бестселър на Джон Грийн, който изследва забавната, вълнуваща и трагична съдба на това да бъдеш жив и влюбен…
 

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Пет премиери за два дни по bTV Cinema (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg