В програмата

„Пази се от живите мъртви“ се завръща с втората част на четвърти сезон

0/5

„Пази се от живите мъртви“ се завръща с втората част на четвърти сезон

Оригиналният сериал “Пази се от живите мъртви” („Fear the Walking Dead”) на AMC Studios ще се завърне с втората част на четвърти сезон, съдържаща осем епизода, на 13-ти август, в 04:00 ч., след което премиерният епизод ще има повторение в същия ден в 23:00 ч. Според критиката четвърти сезон на сериала „напълно промени „играта“, "заслужава да бъде откроен като един от най-добрите телевизионни сериали" (Comicbook.com) и „сякаш е получил втори живот“ (Hypable.com).

 

Добави описание

 

Първата половина на сезон четири на „Пази се от живите мъртви“ започна с една фигура, сгушена около огъня, и завърши с девет. Героите, които започнаха пътуванията си в изолация, се сблъскаха един с друг по неочаквани начини и се озоваха на едно от последните места, на които някога са очаквали да бъдат ... заедно. През втората половина на сезона те ще проучат кои са сега - като личности и като част от по-голямата група - и как ще се развиват. Те ще се окажат изправени срещу нови противници - хора, ходещи мъртви и дори самата природа. Това ще бъде пътуване, изпълнено с опасност, любов, силна мъка, загуба и в крайна сметка - надежда…

 

Добави описание

 

Продукция на AMC Studios, „Пази се от живите мъртви“ е с изпълнителни продуценти Скот М. Гимпъл, шоурънърите Андрю Чамблис и Иън Голдбърг, както и разбира се Робърт Къркман, Дейвид Алпърт, Гейл Ан Хърд и Грег Никотеро. В главните роли са  Лени Джеймс, Алиша Дебнъм-Кери, Колман Доминго, Ким Дикенс, Даней Гарсия, Гарет Дилахънт, Маги Грейс и Джена Елфман.

Добави описание

Добави описание
 

Още за Пази се от живите мъртви

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg