Рейтинг

„Пази се от живите мъртви“ / “Fear the Walking Dead” стана премиерен сериал номер 1

0/5

„Пази се от живите мъртви“ / “Fear the Walking Dead”
„Пази се от живите мъртви“ / “Fear the Walking Dead”

„Пази се от живите мъртви“ / “Fear the Walking Dead” стана премиерен сериал номер  1 в историята на кабелната телевизия на сащ по общ брой на зрителите и всички основни демоверсии

90-минутният епизод регистрира 10.1 милиона зрители, включително 6.3 милиона зрители между 18-49 години

В момента AMC САЩ предлага три от петте най-гледани премиерни сериала в историята на кабелната телевизия сред хората на възраст 18-49 години и двата най-гледани нови премиерни сериала за 2015 година

„Пази се от живите мъртви“ / “Fear the Walking Dead”

Световната премиера на Пази се от живите мъртви“ / “Fear the Walking Dead” влезе в телевизионната история на САЩ със своите 10.1 милиона зрители на живо/в същия ден и се превърна в премиерен сериал номер 1 в историята на кабелната телевизия на САЩ по общ брой на зрителите и на всички основни демоверсии.

„Пази се от живите мъртви“ / “Fear the Walking Dead”

Премиерният епизод беше гледан от 6.3 милиона души на възраст 18-49 години. С това демографско постижение, за което може само да се мечтае, AMC в момента предлага три от петте най-гледани премиерни сериали по кабелната телевизия на всички времена по брой на гледанията на живо/в същия ден – „Пази се от живите мъртви“/“Fear the Walking Dead” на първо място (2015), „Обадете се на Сол“/“Better Call Saul” на второ място (2015) и „Живите мъртви“ / “The Walking Dead” на пето място (2010).

“Благодарности и поздравления за Робърт Къркман, Дейв Ериксон и блестящите изпълнителни продуценти, както и за целия актьорски състав и технически персонал на „Пази се от живите мъртви“/ „Fear the Walking Dead”, каза Чарли Колиър, президент на AMC и SundanceTV.

“Става все по-трудно да се оцени успехът на един филм в първата вечер. Независимо от това, ние съобщаваме тези рейтинги по брой на гледанията на живо/в същия ден, тъй като „Пази се от живите мъртви“/ „Fear the Walking Dead” отбеляза рекорден брой гледания, което има още по-голямо значение в настоящата епоха на отсрочено гледане и фрагментирана зрителска аудитория. Наистина е постижение да имаш съпътстващ сериал от такъв мащаб на телевизионен филм номер едно, който провокира масово гледане на живо, социална дейност и има значение на поп-културно събитие. Естествено, всичко това би било невъзможно без почитателите на филма, чийто интерес доведе до тези впечатляващ резултати.” 

„Пази се от живите мъртви“ / “Fear the Walking Dead”

„Пази се от живите мъртви“ / “Fear the Walking Dead”

Първият сезон на „Пази се от живите мъртви“/ „Fear the Walking Dead”, ще включва шест епизода тази есен. Филмът ще се завърне на екраните с втори сезон от 15 епизода следващата година.  Премиерата на сериала беше излъчена по AMC Global едновременно в над 125 страни.

Още за Пази се от живите мъртви

23:00
13.07.2020
Пази се от живите мъртви - 4 сезон, 9 еп.
23:45
13.07.2020
Пази се от живите мъртви - 4 сезон, 10 еп.
00:30
14.07.2020
Пази се от живите мъртви - 4 сезон, 11 еп.

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg