Актуално В програмата

Пътешествие от “Мис Плеймейт” до добричкото село Малка Смолница в последния епизод на “Мис Пепеляшка”

Добави коментар

Екстремни метаморфози за две смели жени този петък от 21.00 часа само по NOVA

В последния за сезона епизод на „Мис Пепеляшка“ тази седмица по NOVA финалистка в “Мис Плеймейт 2016” сменя ежедневието си с 43-годишна жена от добричкото село Малка Смолница.

 

Добави описание


Десислава Димитрова печели народния вот в тазгодишното издание на “Мис Плеймейт” и завоюва третото място по оценка на журито. Знаменитото момиче от Търговище изгря като звезда в социалните мрежи след участието си в „Часът на Милен Цветков“. Навремето Деси решава да се развива с развъждане на калифорнийски червеи, но се отказва, за да се отдаде на голямата си страст - модата. Нейното желание е да бъде популярна и да има възможността да участва в колкото се може повече фотосесии, а защо не и риалити формати.

 

Добави описание


Другата дама в новия епизод тази седмица е Диана Илиева от китното село Малка Смолница, която работи във ферма за коне. Тя ги обожава и ходи с огромно удоволствие на работа. Диана отглежда заедно със семейството си и редица други животни, между които прасета, патици и кокошки. Тя никога не е посещавала столицата и една от мечтите ѝ е да види Президенството.


В последния епизод на „Мис Пепеляшка“ дръзката Мис се отправя на едно от най-вълнушващите пътешествия в живота си. В Малка Смолница тя гостува във фермата на Диана и е готова да изпробва тежкия живот на село. Там ще ѝ се наложи да се справя с язденето на кон, с полагането на грижи за животните и с лова на риба в замръзнала река.


Докато провокативната принцеса Деси се сблъсква с трудното ежедневие на Диана, тя ще се поглези с различни разкрасителни процедури, но дали това е мечтаният за нея живот – може да разберете във финалния епизод за сезона този петък, в 21.00 часа по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мис Пепеляшка

„Мис Туризъм Европа 2015” се отдава на селски туризъм и труд в „Мис Пепеляшка”

„Мис Пепеляшка“ отвежда „Мис Милион“ в приказката на Северозапада - този петък,от 21.00 ч. по NOVA

Жени Калканджиева в новия сезон на „Мис Пепеляшка“

Блясъкът на славата отстъпва пред красивия ум в последния епизод на „Мис Пепеляшка”

Пловдив се превръща в приказна столица в новия епизод на „Мис Пепеляшка“