Архив VIP Brother

Първите номинации в VIP Brother. Зорница Линдарева без задръжки и морал!

Добави коментар

Първите номинации в VIP Brother - трима съквартиранти ще бъдат изгонени на живо от образцовия дом

Часът на номинациите настъпи. Само седмица след началото на VIP Brother въздухът в Къщата пращи от напрежение. Любовни триъгълници, непристойно поведение, излишни претенции, саботаж на мисии и стратегическо планиране определят номинираните за изгонване съквартиранти. Генералите на двата враждуващи лагера мобилизираха всички сили и средства, с които разполагат, за да въвлекат всички в своя скандал.

Евгени Минчев и Камелия Воче говорят с всеки по отделно и се опитват да ги привлекат на своя страна. Измислен ли е конфликтът им или нямат достатъчно смелост да се изправят едни срещу друг? Ще се отрази ли тяхната война върху номинации или Зорница Линдарева ще бъде фаворит за негативния вот на съквартирантите?

Лорд Минчев се ползва с доста привилегии в Къщата. Очевидно това му дава основание да смята, че всичко му е позволено и той за преден път саботира мисия. Този път поведението му се отрази върху бюджета на съквартирантите и заради несериозното му поведение те разполагат само с 300 лева за тази седмица. Това доведе до вътрешен скандал в Политбюрото.

Йорданка Христова

Йорданка Христова се скара на Евгени и той я нарече „комунистическа певица“. Дали не е време някой да отиде в Трудово-възпитателното общежитие? Или съквартиранти ще санкционират поведението на Лорда с номинации за изгонване от Къщата? Само VIP Brother знае какво ще се случи. Номиниран или не Евгени се възползва от своя имунитет като член на Политбюрото. 

Действията на Зорница Линдарева в Къщата показват, че за нея няма задръжки и морал. Думите от визитката ѝ рязко противоречат на действията й. „Бившата“ любовница постоянно провокира Тачо, но не оставя и останалите мъже в Къщата.

Разговаря със съпруга на Жени насаме, късно през нощта, пуска ръце на Наско Месечков и Мартин Мартинов. Съквартирантите са вдигнали ръце от нея и се оплакват постоянно.

Зорница е пияна през повечето време и не се впечатлява от забележките и коментарите на останалите. Без свян и капка такт тя помоли VIP Brother за доведе Жорко (сина на Жени и Тачо), за да се види с кака Зорче.

Зорница и Жени

Зорница и Жени

Според Ани Владимирова, психолог на предаването, всеки опит за намесване на детето ще доведе до сериозен сблъсък между Калканджиева и Линдарева. Очевидно любовницата се е успокоила от топлото посрещане и смята, че всичко и е позволено, но не подозира каква е силата на родителските чувства.

Евгени Минчев за пореден път показа двоен стандарт в поведението си в Образцовия дом. При влизането на Линдарева той я изгони и нагруби, но на следващия ден вече води най-приятелски разговор с нея на двора. Кой от двамата ще подразни повече съквартиранти и ще получи повече номинации? А кого ще изгонят зрителите на Нова телевизия – не пропускайте VIP Brother „Образцов дом“ всеки делничен ден от 20:00 часа.

Тази вечер в ролята на Домсъвет ще влязат Маги Халваджиян, Венета Райкова, Никол Станкулова и Славена Вътова.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: ВИП БРАДЪР , VIP BROTHER

VIP Brother 2017 стартира с любовни драми

Наско е големият победител във VIP Brother 2018

Големият финал на VIP Brother е днес

Ваня напусна Къщата на VIP Brother

Съквартирантите в мисия с благородна кауза