Архив VIP Brother

Първите номинации очи в очи

Добави коментар

Нови скандални разкрития за взаимоотношенията между Тачо и Жени

Мисията „Комсомолски кули“ провокира откровенията между съквартирантите. Мартин сподели за сексуалните си взаимоотношения с Жени Калканджиева, Зорница обсъди пикантни способности за способностите на Тачо със съпругата му.

Нови скандални разкрития за взаимоотношенията между Тачо и Жени

„Секс, лъжи и видео“ е мотото на този любовен многоъгълник, в който най-сензационните разкрития тепърва предстоят. Тази вечер само във VIP Brother ще видите двамата съпрузи, които застават очи в очи и гласно казват истината за семейните си отношения.

В „Образцовия дом“ Евгени Минчев показа истинското си лице. Под лустросаната маска на паркетен лъв се крие човек, който постоянно говори зад гърба на останалите. Това е съквартирантът, който най-често използва думата „лицемерие“, но постоянно злоупотребява с нея. Нервните му изблици дразнят повечето съквартиранти. Евгени все по-често ги бойкотира, което води до санкции от страна на VIP Brother. Така благодарение на непристойното и избухливо поведение на Лорда, участниците разполагат вече с 90% от скромния седмичен бюджет. Сумата за храна вече два пъти се редуцира заради неуважителното отношение на Евгени. Поведението му все по-често става агресивно. Освен че крещи и ползва нецензурни думи зрителите ще видят как Минчев ще счупи едни микрофон и ожесточено удря по една от камерите в Къщата.

Нови скандални разкрития за взаимоотношенията между Тачо и Жени

Скандалната вечер на разкрития и агресия ще приключи с първите номинации очи в очи. Тази вечер пред зрителите на Нова телевизия и пред погледите на останалите съквартиранти всеки участник ще има възможността да номинира и да мотивира своя избор. Дали честността и откровенията, които завладяха Къщата, ще продължат и ще станем свидетели на искрени номинации или звездите отново ще сложат публичните си маски и няма да споделят реалните причини, поради които искат някой друг да напусне предаването?

Според Маги Халваджиян това е моментът от VIP Brother, който показва характер, независимо дали участниците избират стратегически или емоционален подход за избора си.

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: ВИП БРАДЪР , VIP BROTHER

VIP Brother 2017 стартира с любовни драми

Наско е големият победител във VIP Brother 2018

Големият финал на VIP Brother е днес

Ваня напусна Къщата на VIP Brother

Съквартирантите в мисия с благородна кауза