Други

Първи трейлър на „WandaVision“

0/5

Първи трейлър на „WandaVision“

Дисни+ показа първия трейлър на „WandaVision“, първият от новите сериали на стрийминг услугата, които ще са част от кино вселената на Марвел.

 

Добави описание

 

„WandaVision“ ще е смесица от филмите на Марвел и традиционен комедиен сериал. В него Уанда Максимоф и Вижън – две свръхмощни същества, които живеят своя идеален крайградски живот, започват да подозират, че не всичко е такова каквото изглежда. В главните роли се завръщат Елизабет Олсън и Пол Бетани.

 

 

В сериала ще видите също завръщането на Кат Денингс от "Тор: Богът на гръмотевиците" в ролята на Дарси Луис и Рандал Парк от "Ант-мен и Осата" като агента на ФБР Джими Уу. Към тях се присъединяват още Катрин Хан и Тейона Парис като порасналата Моника Рамбо, персонаж който за първи път се появи в “Капитан Марвел”. Джак Шефър ще влезе в ролята на продуцент, шоурънър и главен сценарист. Мат Шакман ще режисира поредицата. WandaVision ще има шест епизода.

 

Добави описание

 

 

Първоначално „WandaVision“ трябваше да излезе през пролетта на 2021, но в началото на 2020 бе съобщено, че сериала ще бъде достъпен в Дисни+ тази година . Феновете на Марвел видяха първи кадри от сериала само няколко месеца по-късно, когато кадри от него и други Марвел предавания бяха пуснати по време на Супербоул.

 

Добави описание

 

„WandaVision“ се очаква в страните с достъп до Дисни+ през декември 2020.

Още за Disney +, WandaVision, Дисни+, Стрийминг

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Първи трейлър на „WandaVision“ (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg