Актуално Други

Първи снимки от новата адаптацията на “Сблъсък” на Стивън Кинг

Добави коментар

Един от най-известните романи на Стивън Кинг, “Сблъсък” се фокусира около пандемия, причинена от създаден от човека супер вирус, който почти унищожава цялото човечество.

Vanity Fair разкрива първи официални снимки на новата адаптацията на “Сблъсък”.

 

Добави описание


В интервю за изданието шоурънърите Бенджамин Кавел и Тейлър Елмър също разкриха още детайли около поредицата.

 

Добави описание

 

„Става въпрос за основните въпроси за това, което обществото дължи на отделния човек и какво дължим един на друг“, каза Кавел. „През последните години ние приемахме за даденост структурата на демокрацията. Сега толкова много от това е сринато до основи. Интересно е да се види история за хората, които я възстановяват от нищото. “

 

Добави описание

 

Кавел и Стивън Кинг също отбелязаха призрачните прилики на шоуто с настоящата ситуация в света. „Очевидно беше много сюрреалистично да започнем да осъзнаваме, че има задаващата се пандемия, каквато е имало в началото на нашето шоу“, добави Кавел.

 

Добави описание

 

„Когато чуете съобщения, че 100 000 или 240 000 души ще умрат, ще забележите и ще бъде лошо. В момента е лошо - каза Кинг. „Това доведе икономиката до пълна спирка. Искам да кажа, че по много начини виждате снимките на Таймс Скуеър или Лондон и си казвате: „Наистина е като в “Сблъсък”.

 

Добави описание


Сериалът ще се състои от 10 епизода и ще бъде написан от Джош Бун и Бенджамин Кавел. Кинг написа 10-тия и последен епизод на поредицата, който според съобщенията ще включва нова „кода“ към историята, която не е част от романа на автора.

 

Добави описание


Сюжета разкрива, че светът какъвто го познаваме свършва така: с наносекунда компютърна грешка в лаборатория на Министерството на отбраната на САЩ и милион случайни контакти, които образуват връзките във верижно писмо на смърт.

 

Добави описание

 

И така се появява един мрачният нов свят на следващия ден, свят, лишен от институции и изпразнен от 99 процента от хората. Свят, в който шепата оцелели с паника избират страни - или са избрани. Свят, в който доброто се вози на крехките рамене на 108-годишната майка Абигейл - и най-лошите кошмари на злото са въплътени в човек със смъртоносна усмивка и неописуеми сили - Рандал Флаг.

 

Добави описание


В “Сблъсък” участват Джеймс Марсдън като Стю Редман, Амбър Хърд като Надин Крос, Александър Скарсгард като Рандал Флаг, Грег Киниър като Глен Бейтман, Упи Голдбърг като майка Абигейл, Одеса Йънг като Франи Голдсмит, Нат Уолф като Лойд Хенрейд, Хенри Зага като Ник Андрос, Джован Адепо като Лари Ъндърууд, Оуен Тийг като Харолд Лодър, Брад Уилям Хенке като Том Кълън, Даниъл Сънджата като Коб, Кетърин Мкнамара като Джули Лори, Ейон Бейли като Теди Уизак, Хамиш Линклейтър като доктор Елис и Хедър Греъм като Рита Блекмор.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стрийминг , Стивън Кинг , Сблъсък

Нетфликс работи по сериал по романа "Сто години самота" на Габриел Гарсия Маркес

Продължение, посветено на Джон Сноу от „Игра на тронове“, няма да има

"Аргайл: Супершпионин" със стрийминг премиера в Apple TV+

Питър Клафи и Декстър Сол Ансел в предистория на „Игра на тронове“

Домът на дракона: Черни срещу Зелени в епични трейлъри за втория сезон