Актуално В програмата

Първи скаутски лагер в Бели Вит, кастинг за нова радио водеща и екшън престрелки в Бели Вит – в „Скъпи наследници“

Добави коментар

Тази седмица от 18:00 часа в епизодите на „Скъпи наследници“ по bTV авантюрата на Иван ще причини много страдания на Косьо, а и на всеотдайната Неда.

Тази седмица от 18:00 часа в епизодите на „Скъпи наследници“ по bTV авантюрата на Иван ще причини много страдания на Косьо, а и на всеотдайната Неда. Обръщайки се към ракията и цигарите, той изглежда се е отказал от живота. Но чувството за справедливост и ненавистта му към кметския наместник ще го пробудят от летаргията и ще го накарат да се бори срещу „подигравките с хора в пенсиона възраст“. Междувременно, Георги отново ще създаде напрежение в семейството и приятелския кръг на Борис. Бизнесменът ще подкрепи Ленин и Марин в нови бизнес инициативи, а Поля ще му даде нова идея за спечелване на беловитчани на негова страна, която ще шокира дори Калин.

 

Добави описание


Момчетата от спортния клуб се подготвят да посрещнат първите малки скаути в Бели Вит. Това ще постави въпроса за отговорността при грижата за деца, особено такива с по-специални нужди, и нивото на профезионализъм на всеки, който има досег до тях. Любо и Боби ще им представят основните правила в кодекса на скаута, а Рая ще сподели с чичо си Марин и леля си Венета, че в училище нямат достъп до подобни образователни активности. Интересът към оцеляването в дивата природа ще накара Крум да пренебрегне вниманието на Станислав към Нора, а синът на Милица – да опита нов подход към сближаване с детето.   

 

Добави описание


Отношенията между Диди и малката полицейска дъшеря Марта стават все по-близки и майчински. Този факт няма да остане незабелязан от Чавдар и той ще се отблагодари на фризьорката с подарък и съвет за отглеждането на деца. Юлия пък ще даде нови поводи за притеснение на Катя, Боби и полицая на Бели Вит. Междувременно, изплашена от виденията си, тя ще потърси обещание от баба Злата за разрешаване на проблема. Дали сънищата ѝ ще се превърнат в реалност -  тази седмица в епизодите на „Скъпи наследници“ – всеки делник от 18:00 часа по bTV.

 

Добави описание


Цветан ще потърси професионалното мнение на доцент Панова за това как да помогне на Чочо да се справи с наркотиците. Но въпреки нейната либерална и позитивна нагласа към младото поколение, хотелиерът ще допусне поредната грешка в общуването със сина си. А тя ще доведе до истинска лавина от гафове и скандали. Катя ще поеме самоинициативно функции, които са присъщи на полицията, но органите на реда са безсилни да изпълнят. Тя ще се впусне в рискован план за залавянето на престъпна група като ще разчита на съдействието на най-близките си приятели.
Ани ще се опита да пренесе връзката си с Калин на ново ниво, да разбере повече за миналото и роднините му. Близостта между двамата ще провокира загрижеността на Марин и Снежи, но това няма да спре младата дизайнерка да му се довери и да го придружи в тузарска вила. Как ще завърши срещата им – тази седмица в епизодите на „Скъпи наследници“ – всеки делник от 18:00 часа по bTV.

 

Добави описание


В модна компания „Зла жена“ ще се появят първите противоречия между трите бизнес дами. Обсъждайки социалните класи в страната, Ани и Неда ще предложат промяна в стратегията, но Милица ще бъде категорично против.


Променят ли се нуждите с времето, какво се е случило с Васил, откакто не е в надпреварата за наследството на бай Дочо и как Милица ще предаде бизнес партньорите си в „Зла жена“? Ще успее ли Станислав да се сближи отново с Крум, какъв е работещият метод за справяне с детския инат според Снежи и Вени и каква e PR стратегията на Поля за Бели Вит - всеки делник от 18:00 часа в „Скъпи наследници“ по bTV.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Скъпи наследници

„Скъпи наследници“ - финал на сериала

Tази седмица в „Скъпи наследници“: Бели Вит избира кмет, Диди прави премиера на книгата си, а Калин и Боби се срещат с инвеститори

Какво ще се случи тази седмица в „Скъпи наследници“:Поп-фолк примата Анелия създава смут в Бели Вит, Чавдар и Диди разкриват връзката си....

Какво ще се случи тази седмица в „Скъпи наследници“: Защо Марин е убил любимия си брат Петър?

Защо Марин отпада от надпреварата – тази седмица в „Скъпи наследници“