VIP Brother

Първи редовни номинации във VIP Brother 2017

0/5

Мария
Мария

Тази вечер във VIP Brother live, от 21:00 часа по NOVA, Съквартирантите за първи път ще изпълнят церемонията по номиниране. Всеки един от тях ще посочи по двама участници, които искрено иска да напуснат шоуто, а дали Big Brother ще позволи на останалите да видят кой и защо ги е номинирал, предстои да разберем.

За по-малко от две седмици, смехът и забавленията в най-известната Къща почти напълно бяха изместени от скандали и разделение.

Мегз

Тази вечер ще станем свидетели на новия конфликт, който се заформя в домакинството – тази между Мегз и Мария. По време на живото предаване в понеделник, Мария отказа специалното благотворително предизвикателство на Big Brother, но въпреки това помогна на каузата с 3000 лв. Някои от Съквартирантите приеха тази постъпка като изключително благородна, но не и Мегз. Довечера ще видим как решението на Мария ще стане повод за размяна на остри реплики и обидни квалификации между двете, след което певицата ще се изповяда пред най-близките си хора в Къщата – Ваня и Цуни за тежкия период, който изживяла след последната си връзка.

Алекс и Влади

Конфликтите в Къщата няма да приключат дотук. Тайната мисия на близначките Алекс и Влади ще постави изгонената Влади пред различни предизвикателства. Тя ще трябва да се разменя със сестра си и да прави пакости на Съквартирантите. Една от тези на пръв поглед безобидни закачки обаче ще предизвика истинско цунами в Къщата, а главно действащо лице отново ще е Шеф Петров.

Шеф Петров

Какво ще отприщи гнева и разочарованието на Шефа? Как се развива мисията на Алекс и Влади? Кои ще бъдат номинираните Съквартиранти след първите редовни номинации във VIP Brother 2017, ще разберем тази вечер от 21:00 часа по NOVA.

Още за VIP BROTHER, ВИП БРАДЪР

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Първи редовни номинации във VIP Brother 2017 (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg