Актуално В програмата

Първи елиминации във финалния етап от надпреварата в „Гласът на България” на 7 декември по bTV

Добави коментар

В неделя, 30 ноември, от 20 часа bTV излъчи осминафинала в третия сезон на „Гласът на България”.

В неделя, 30 ноември, от 20 часа bTV излъчи осминафинала в третия сезон на „Гласът на България”. Участниците във всеки отбор останаха само по четирима, а след този петък от 21.30 часа ще намалеят с по един изпълнител. Подобно на досегашните концерти издания на шоуто един участник ще бъде спасен от зрителите, един от треньора, а останалите двама ще се изправят в директен двубой.

За разлика от предишното специално шоу, този петък в трудния за менторите момент на взимане на решение те няма да имат съветници и ще трябва да се справят сами.

отборът на Орлин Горанов

Първи на сцената подобно на концерта ще се качи отборът на Орлин Горанов - Петър Рангелов, Ана Пешева, Сабина Донева и Тюркян Исмаил. До този момент Петър и Тюркян се откроиха като фаворити на зрителите от този отбор, но Анна Пешева получи от Орлин Горанов признанието, че пее като дива, а Сабина има достатъчно „свои неща”, които я правят незабравима.

отбора на Наско

Втори на сцената ще се качат четирите грации от отбора на Наско, които откриха заедно със своя ментор осминафиналния концерт. Както рокаджията нееднократно е споделял, неговият отбор е най-разнообразният и всяка една дама е много силна в конкретен стил. А дали късметът на Ати в личен план ще се пренесе и в „Гласът на България”, феновете на отпадналия Дани Чуков ще гласуват за неговата приятелка от детските години Стефани или силният музикален ген на Яна Каменова и огромната агитка на Мария Маринова са повлияли на гласуването, зрителите на bTV ще видят в петък вечер.

Отборът на Миро

Отборът на Миро, в който също станаха само дами, ще се качи трети на сцената. Християна Дънкова, Светлана Чепразова, Зоя Мутишева и Невена Цонева отново ще тръпнат в очакване, но за една от тях състезанието ще приключи в петък вечер. Дали това ще е любимката на зрителите в отбора – Невена, или подкрепяната и от далечна Украйна „българска роза” Светлана Чепразова, или гласовитата перла Зоя Мутишева, и обляната от светлина Християна Дънкова ще имат по-голям късмет предстои да стане ясно на 5 декември по bTV.

отбора на Десислава

Последни тежката дума на зрителите ще чуят четиримата изпълнители от отбора на Десислава - Асен Михайлов, Ивета Костова, Виктория Пенева и Кристина Иванова. Ще има ли отново късмет Кристина нейното изпълнение да е най-харесано или Ивета, Виктория и Асен са се справили по-добре, зрителите на bTV ще видят в петък вечер в специалния епизод на „Гласът на България” от 21:30 часа.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Гласът на България

Финалът на “Гласът на България” е тази неделя

​Участници от "Гласът на България" блестят в световната класация на The Voice

Нокаутите в „Гласът на България“ продължават с пълна сила

Предстоят последни страховити вокални битки в сезон 10 на „Гласът на България“

Истински музикални шамари в "Гласът на България"