Актуално В програмата

Първата кутия на MasterChef крие ново стратегическо предимство и кауза

Добави коментар

В понеделник от 21:00 часа Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу ще дадат старт на голямата битка за титлата MasterChef на България и 100 000 лева с предизвикателството на легендарната кутия.

В понеделник от 21:00 часа Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу ще дадат старт на голямата битка за титлата MasterChef на България и 100 000 лева с предизвикателството на легендарната кутия. Съдържанието ѝ ще изненада 16-те най-добри хоби-готвачи с емоции, надежди и разочарования. Ново стратегическо предимство ще мотивира гладиаторите да режат, месят, пържат и пекат с невероятна скорост и прецизност. Master престилката, обаче, ще върви ръка за ръка със значима кауза, която ще предопредели решението на журито.  


Високият залог в играта ще провокира въображението на готвачите до степен, в която всичко е възможно. Те ще поемат рискове, ще се опитват да компенсират пропуските и да заслужат поздравленията на журито. Абсолютният хаос, стресът и времето ще лишат някой от възможността да сервира на журито, което ще се превърне в прецедент в MasterChef. В хода на състезанието някой ще демонстрира сериозно израстване, друг - ще сбъдне своя мечта, а трети ще получи ценен урок за превратностите на съдбата.


Кой ще преодолее най-успешно изненадите на журито на старта на сериозната битка в MasterChef, на кого „няма да му се получи математиката“ и кой ще спечели Master престилка? Какви са били заниманията на Chef Силвена Роу като „сладко бебенце“, какви са съветите на Chef Андре Токев за точно следване на рецепта и колко задачи едновременно може да изпълнява Chef Петър Михалчев – в понеделник от 21:00 ч. по bTV.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: MasterChef

Биляна, Осман и Марианна се борят за титлата MasterChef

Епичен полуфинал в петък вечер ще определи тримата финалисти в MasterChef

Хоби-готвачите влизат в надпревара за място на полуфинала в MasterChef

В кухнята на MasterChef избухва пожар

Тоби Димова напусна MasterChef с горчиви сълзи