В програмата

Девет годишно момиче проглежда с помощта на „Предай нататък” в навечерието на Коледа

bTV • От 0/5


Магията на раждането, показана в последното от първия сезон издание на „Предай нататък” – събота, 29 декември по bTV

            
Тази събота, 22 декември, от 20:00 часа „Предай нататък” по bTV ще разкаже още три много емоционални и трогващи истории.

 

Първа пред камерата на предаването ще застане 6- годишната Мариела от Дупница, която наскоро е изгубила своя баща и за чиято смърт детето се обвинява.

Втората история е на Слави и дъщеря му Весела, която преди 5 години е изнасилена брутално от група мъже. В този момент Весела е на 20 години, бременна в осмия месец. След тази случка 20-годишното тогава момиче става неадекватно.

И за финал, точно преди Коледа, Наталия и екипът ще сътворят едно голямо чудо за 9 годишната Цвети от село Павел, пред чийто очи са се случили поредица ужасяващи събития – първо дядото на момиченцето се самоубива, а след това приятелят на майка й разбива халба в главата й. В резултат на това събитие Цвети загубва зрението си. Как точно Наталия и екипът на предаването помогнаха в тези три трудни ситуации, на тези три почернени семейства зрителите на bTV ще видят на 22 декември от 20.00 часа.

В последното за първи сезон и за тази година издание на предаването, екипът е подготвил кратка ретропсекция на историите, излъчени от неговия старт на 5 ноември досега. Как се е променил животът на героите и как техните истории са докоснали сърцата на хиляди хора, готови да помогнат кой с каквото може зрителите на „Предай нататък” ще видят на 29 декември от 20.00 часа.

И не само това! Последната среща на екипа за тази година ще бъде с Дора, която 20 дни след смъртта на мъжа си научава, че е бременна в четвъртия месец. Голямата дъщеря на Дора – Весела, живее и работи в Германия и не успява да се прибере за погребението на баща си поради липса на пари. Сега, майка й мечтае да са заедно поне в деня на раждането на нейното братче. Ето как в навечерието на Новата година зрителите на bTV и „Предай нататък”ще станат съпричастни към появата на един нов живот!

Още за Предай нататък

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg