Актуално В програмата

„Предай нататък” дарява усмивки на две самотни майки и едно незрящо момиче

Добави коментар

„Предай нататък” дарява усмивки на две самотни майки и едно незрящо момиче тази събота, 24 ноември, от 20:00 часа по bTV
„Предай нататък” дарява усмивки на две самотни майки и едно незрящо момиче тази събота, 24 ноември, от 20:00 часа по bTV
Предай нататък

Тази събота, 24 ноември, от 20:00 часа първите герои, на които екипът на „Предай нататък” по bTV ще подаде ръка, са семейство от ромски произход, чиято дъщеря Нели е с вродено зрително увреждане. Тя е почти сляпа, но въпреки това е силно мотивирана да учи и ежедневно се старае да не изостава от съучениците си. И въпреки че няма шанс зрението ѝ да се подобри, Нели мечтае да види Земята от високо. Как ще я изненада екипът на предаването и какво е усещането да се „разхождаш” в небето, зрителите ще видят в съботната вечер в ефира на bTV.

Водещата Наталия Симеонова и нейните помощници ще подадат ръка на две самотни майки, които имат нужда от помощ, за да могат те и техните деца да се усмихнат за първи път от много време насам.
В събота екипът на „Предай нататък” ще организира преобразяването на дома на една вдовица и нейната дъщеря, претърпели през последната година поредица от трудни загуби и тежки премеждия. За финал, зрителите ще се запознаят с трогателната история на самотната майка Мария, претърпяла ампутация на единия си крак след тежко боледуване. Тя копнее да види своята майка, която от дълго време не се е прибирала от чужбина поради финансови затруднения. Как се намеси екипът на „Предай нататък” в тази история, ще стане ясно в събота, 24 ноември, от 20:00 часа по bTV.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Предай нататък

„Предай нататък” се завръща в ефира на bTV

Спортната редакция на bTV и Станка Златева сбъдват мечта в „Предай нататък”

Янка Рупкина подарява песен в „Предай нататък” по bTV

Приказката на „Предай нататък” продължава от 21 март по bTV

Максим Горанов, Милена Славова и Трендафилка Немска връщат усмивки в „Предай нататък”