Актуално В програмата

Нети, дует „Ритон” и Елена от Big Brother – този уикенд, 24-25 ноември в „Събуди се”

Добави коментар

Нети, дует „Ритон” и Елена от Big Brother – този уикенд, 24-25 ноември в „Събуди се”
И тази събота и неделя Мирослава Иванова и „Събуди се” обещават двойна порция интересни гости и теми от изминалата седмица. Съботното издание ще започне точно в 08.00 часа с най-новото откритие, реализарно от български учени. Уникален метод може да предотврати раждането на деца с увреждания, а от специалния репортаж ще разберем в какво се състои научната находка и каква е възможността за прилагането й.

Събуди сеВ съботния ефир ни очаква още един от главните герои на тази седмица: лидерът на СДС Емил Кабаиванов „В първо лице” –  за последните събития, нападки и дискусии.  В рубриката „Нокаут” с Васил Иванов традиционният спор ще бъде на тема добър работник ли е българинът, или теорията за прословутото българско трудолюбие е само национален мит. С коментар по въпроса ще се включат Мика Зайкова от КТ „Подкрепа” и  журналистът Петьо Блъсков.

Нети също ще гостува  на Мира Иванова в събота, за да разкаже за най-новата постановка в Театъра на армията – „Декамерон”, за каузата ѝ срещу анорексията и за мисията ѝ на майка.

Артистично присъствие на екрана в неделя също няма да липсва, а за него ще се погрижат  Катя и Здравко от дует „Ритон”.
Дни преди юбилейния им концерт в НДК, те ще отговорят на въпроса какво се получава, когато към музиката се добави не шипка, а пълни шепи любов. Малко преди финала, пародийната емисия новини „Дела без документи” ще покаже новините от седмицата, такива, каквито са единствено в главата на сценариста Антон Андонов.

Неделното меню в ефира на Нова ТВ завършва с водещите на кулинарното предаване „Бон апети” – Лора и Стоян, както и хубавата Елена от втория сезон на риалити шоуто Big Brother.

„Събуди се” – всяка събота и неделя от 08.00 до 09.30 ч. по Нова ТВ
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Събуди се

Утвърдени предавания на NOVA с нов сезон през есента

Ексклузивни интервюта очакват зрителите в следващите седмици в „Събуди се“

Гари Каспаров с ексклузивно интервю по NOVA

Деси Банова-Плевнелиева се завръща на екран с авторска поредица в „Събуди се“

Моника Белучи говори пред NOVA