Актуално Какво ще се случи...

Маги получава парите от откупа тази неделя, 18 ноември от 22.30 часа по bTV

Добави коментар

Тази неделя, 18 ноември, от 22.30 часа една майка ще изпита най-голямата болка в живота си, а двама мъже ще наблюдават безпомощни тъгата в очите й.

Разследването на полицията отвежда Чернев до бащата Радослав в "Къде е Маги?"

Къде е Маги?

 

Тази неделя, 18 ноември, от 22.30 часа една майка ще изпита най-голямата болка в живота си, а двама мъже ще наблюдават безпомощни тъгата в очите й. Вяра /София Кузева/ и Радослав /Георги Стайков/ Табакови ще се разминат на крачка от това да прегърнат дъщеря си Маги, а недоверието на Вяра към съпруга ѝ ще нарастне. Тя ще стигне до там, че ще го „предаде” на полицията и ще насочи разследването към него.

Къде е Маги?

Чрез съобщения на намерения в кофата телефон, Вяра получава инструкции от похитителя да остави парите за размяна на друго място и да прекъсне връзката си с полицията. Вяра изпълнява нарежданията, а двамата мъже, които се борят за живота и любовта ѝ – Радослав и Андрей изпадат в паника. Всеки решава да я намери по собствен начин. Къде ще се окаже накрая Вяра, дали Маги ще е с нея и кой ще вземе откупа от 2 милиона евро зрителите на bTV ще видят в първия епизод на „Къде е Маги?” тази неделя от 22.30ч.  
Къде е Маги?

След събитията от нощта на „размяната”, разследването по случая Магдалена Табакова се връща на момента преди откупа. Полицията се фокусира на заподозряната по-рано Юлия, но обискът на дома ѝ не води до нови доказателства. И още една тайна ще бъде разкрита. Полицията ще се „сдобие” с още един заподозрян, а Вяра ще има поредната причина да се съмнява в Радослав.

 

Къде е Маги?

Г-жа Табакова случайно намира в портфейла на съпруга си банковата карта на Маги, от която са теглени пари след отвличането й. Какво е обяснението за всичко това, зрителите ще видят в неделя вечер по bTV.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Къде е Маги?

Актьорите от „Къде е Маги” Параскева Джукелова и Атанас Сребрев гостуват в „Преди обед“

Къде е Маги?: Чернев открива истинския убиец на Маги Табакова

Маги Табакова най-после при семейството си

Бранко насочва пистолет към член на клана Табакови тази неделя, 3 февруари по bTV

Семейните драми без край в "Къде е Маги" на 13 януари от 22.30 часа по bTV