Какво ще се случи...

„Седем часа разлика”: Кошмарите на Милото го застигат

bTV • От 0/5


Кошмарите на Милото го застигат – в следващия епизод на „Седем часа разлика”, във вторник, 20 ноември от 21:00 часа по bTV

 

Най-големите кошмари от миналото и настоящето на Милото ще се появят както в сънищата му, така и наяве в следващия епизод на „Седем часа разлика” - във вторник, 20 ноември, от 21:00 часа по bTV.

 

Седем часа разлика

Застреляният Къртев, отчуждената майка на Роки, използваната Нина Роси и дългогодишната му приятелка Таня Стоева ще се явят в съня на Михайлов
, за да му припомнят за греховете. Мафиотът не е доволен, че съвестта, която години наред отрича, започва да се обажда. Той бързо се досеща, че Таня е говорила със сина му и неочаквана изненада ще завари Роки, когато посещава болната си майка.

Седем часа разлика
Таня изобщо не е доволна, че няма никаква връзка с Мая. Междувременно обаче дъщеря й е почти готова  с обзавеждането на новото си жилище. Но отношенията й със Слав далеч не са толкова приятелски, колкото изглеждат на повърхността и двамата бързо се поддават на страстта. Неочаквано свидетел на тяхното бурно преживяване става неподозиран човек.

Седем часа разлика
В Ню Йорк Алеся най-после се завръща с адвоката на Милото. Той настоява веднага да се види с Распутин. Нина Роси е притеснена от тази среща, но няма друг избор.

 

Още за Седем часа разлика

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg