Актуално Какво ще се случи...

„Домашен арест”: Коцето изпада в депресия

Добави коментар

Коцето изпада в депресия, мама Еми и Сиси го гонят от работа и от дома - петък, 16 ноември в „Домашен арест” по bTV
Петък, 16 ноември от 20:00 часа в „Домашен арест” Коцето е на път да изгуби всичко, което притежава – рибния магазин, дома си и съпругата си.

След като мама Еми прави равносметка на доходите си, тя кара Коцето да започне да ѝ плаща наем за рибния магазин. Той естествено е противи защото магазинчето е зестрата на Анастасия. Ситуацията се усложнява, когато Сиси застава на страната на майка си, а на проверка идва екип от ХЕИ. Коцето е принуден да търси начини за по-голяма печалба. Той се опитва да спаси бизнеса си чрез реклама и PR, дори прибягва към измама. Ще успее ли Коцето да спаси безнеса и независимостта си зрителите на bTV ще видят в петък вечер от 20.00 часа.

Коцето и Анастасия намират нов начин на комуникация – пишат си бележки.
Причината е, че нямат време един за друг, защото той работи нощни смени. След като ситуацията се нажежава до червено, Коцето обявява, че напуска работа. Последната му работна вечер приключва с обир, а престъпникът се оказва негов и на семейството познат. До какво ще доведе разследването на Коцето, Райчо и Капитана  ще стане ясно в епизода „Властелина на тухлите”, който ще се излъчи на 16 ноември по bTV. 

 Епизодът „Властелина на тухлите” е по идея на Мария Иванова

Епизодът „Властелина на тухлите” е по идея на Мария Иванова, ученичка в 10-и клас на СОУ „Христо Ясенов” в гр. Етрополе. 15 годишната девойка е третата спечелила в играта на „Домашен арест” за най-добър сценарий.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Домашен Арест

Неустоим сексапил мъчи Райчо този петък в "Домашен арест"

„Домашен арест”: Коцето в света на силикона

„Домашен арест”: Коцето става жертва на жълтата преса

„Домашен арест”: Коцето опознава Сиси отново

„Домашен арест”: Коцето сключва сделка с „дявола”