Актуално В програмата

Цигуларят Васко Василев става част от каузата „Предай нататък”

Добави коментар

Цигуларят Васко Василев става част от каузата „Предай нататък” тази събота, 17 ноември, от 20:00 часа по bTV
Цигуларят Васко Василев става част от каузата „Предай нататък” тази събота, 17 ноември, от 20:00 часа по bTV

Предай нататък

Тази събота, 17 ноември, от 20:00 часа първите герои, на които екипът на „Предай нататък” по bTV ще подаде ръка, са 34-годишната Светла и семейството й. Светла е майка на 6-годишния Васко и 15-годишните близначки Галя и Нинка. Момичетата са с тежки увреждания – Галя е напълно сляпа, а Нинка е болна от детска церебрална парализа и е напълно неподвижна. Екипът на Наталия Симеонова осигури крайно необходимата за Нинка инвалидна количка. Любимата на милиони зрители ТВ водеща също успя да откъсне майката Светла за няколко часа от трудното ежедневие, както изненада приятно и другите ѝ две деца.

Втората история в „Предай нататък” ще запознае зрителите със студентката по архитектура Мария. Малко преди да бъде приета в Университета по архитектура, строителство и геодезия, в семейния апартамент на момичето, което е от Плевен, избухва пожар. В момента Мария и семейството ѝ са затруднени в набавянето на необходимите специфични за специалността ѝ пособия. Екипът на предаването помогна за реализирането и на едно голямо желание на момичето, което се оказа и голям фен на националния ни отбор по волейбол.

Предай нататък

В събота един от най-обичаните български музиканти – виртуозният цигулар Васко Василев, ще стане част от каузата „Предай нататък”. Той ще сбъдне мечтата на тежко болната Лучия, чиято сила на духа, жизненост и виталност са достойни за пример. Историята на 57-годишната жена бе разказана на екипа на предаването от благодарната ѝ дъщеря, която пожела с помощта на Наталия Симеонова и нейния екип да стопли сърцето й. Какво ще направи Васко специално за Лучия – зрителите ще разберат на 17 ноември от 20:00 часа в „Предай нататък” по bTV. 
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Предай нататък

„Предай нататък” се завръща в ефира на bTV

Спортната редакция на bTV и Станка Златева сбъдват мечта в „Предай нататък”

Янка Рупкина подарява песен в „Предай нататък” по bTV

Приказката на „Предай нататък” продължава от 21 март по bTV

Максим Горанов, Милена Славова и Трендафилка Немска връщат усмивки в „Предай нататък”