Архив VIP Brother

Мариана Попова напусна къщата на VIP BROTHER 2012

Добави коментар

Мариана Попова е поредният Съквартирант, напуснал VIP BROTHER 2012.
Мариана Попова напусна къщата на VIP BROTHER 2012Мариана Попова е поредният Съквартирант, напуснал VIP BROTHER 2012. В понеделник вечер зрителите на Нова ТВ гласуваха за оставането на Златка, Къци или Мариана в шоуто.

Най-малко гласове събра Мариана, като шоуто в понеделник напусна и нейният годеник Ханес. Двамата издържаха успешно теста на връзката си, като успяха да отговорят единодушно на повечето от въпросите, чиято цел бе да проверят доколко се познават.

Другите двама номинирани – Златка и Къци, също се справиха отлично с изпитанията си в “Училище за звезди”. Златка успя поне за ден да сдържи нервните си изблици, а Къци преодоля суетността си и се превърна в продавач на хот-дог в Южния парк в София. Задачата му бе да остане анонимен през цялото време. Докато Къци изпълняваше прилежно мисията си, по ирония на съдбата, най-големият му враг в Къщата – Юлиан, се разхождаше в парка и реши да си купи хот-дог. На срещата, която бе голяма изненада и за двамата, Юлиан веднага разпозна Къци, въпреки професионалната му маскировка.

Освен Мариана, по време на живото предаване в понеделник вечер от шоуто си тръгнаха и двамата гост звезди - Любо Дилов-син и Ханес. Те прекараха в Къщата точно по една седмица.
 
В студиото, за да защитават номинираните, гости на Ники Кънчев бяха Ива Екимова и Димитър Станчев за Къци, Кристина Патрашкова и Таня Боева за Златка, Тити Папазов и Орлин Горанов за Мариана.

Къци преодоля суетността си и
се превърна в продавач на хот-дог в Южния парк в София

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: ВИП БРАДЪР , VIP BROTHER

VIP Brother 2017 стартира с любовни драми

Наско е големият победител във VIP Brother 2018

Големият финал на VIP Brother е днес

Ваня напусна Къщата на VIP Brother

Съквартирантите в мисия с благородна кауза