Какво ще се случи...

„Седем часа разлика”: Таня Стоева задейства плана за съсипване Кирил Коцев

bTV • От 0/5

Таня Стоева задейства цялата българска правосъдна система срещу Коцев – в следващия епизод на „Седем часа разлика”, във вторник, 6 ноември по bTV

 

Седем часа разлика

След като си осигури медийната подкрепа на Светлана Стефанакова, Таня Стоева се обръща към главния прокурор Белчев за помощ при изпълнението на плана за съсипване Кирил Коцев, в следващия епизод на „Седем часа разлика”, този вторник, от 21:00 часа по bTV.  От него съдийката научава, че бившият треньор е издирван и в САЩ заради нарушения по програмата „Петрол срещу храни”. Стоева настоява прокурорът да подкрепи кандидатурата й за специализирания съд за борба с организираната престъпност. Дали Белчев ще се съгласи, ще стане ясно във вторник, 6 ноември, от 21:00 часа по bTV.

Седем часа разлика

След като се изнесе от дома на майка си, Мая получава неочаквана покана да отседне у близнака на убития Миро - Слав.
За да не разбере Таня къде е дъщеря й, момичето дори кара най-добрата си приятелка да мълчи, ако съдийката се обади. Какво ще се случи в караваната и дали искрите между Мая и Слав няма да надделеят, ще стане ясно в следващия епизод на „Седем часа разлика”.

Седем часа разлика

Междувременно, в Ню Йорк сделката между Коцев и Станкофф е вече в действие. Адвокатът е намерил хора, които могат да измъкнат Кирил от кашата около програмата „Петрол срещу храни”. Бившият треньор поема ангажимента да доведе Мая в Ню Йорк възможно най-скоро, но двамата трябва да работят заедно, за да елиминират завинаги Таня Стоева.

Седем часа разлика

В същото време бай Юнал се завръща, за да отвори ремонтирания магазин. Той обаче не е забравил болката, която Аги му причини….

 

Още за Седем часа разлика

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg