Актуално Какво ще се случи...

Домоуправителят Величко изяден от акула?

Добави коментар

Шок и паника настават в следващия епизод на сериала „Етажна собственост 3. Новодомци” по Нова телевизия! Някой отглежда акула в басейна на луксозния комплекс „Шишарка резидънс” в Бояна!
Шок и паника настават в следващия епизод на сериала „Етажна собственост 3. Новодомци” по Нова телевизия!

Някой отглежда акула в басейна на луксозния комплекс „Шишарка резидънс” в Бояна!

Домоуправителят Величко изяден от акула?

И докато мълвата за свирепия хищник се разнася из квартала, военният Джамбазов (Антон Радичев) взима спешни мерки, организирайки няколко въоръжени спец отряда за денонощно дежурене и обезвреждане на акулата!

Всичко се обърква съвсем, когато в играта се намесва и руският посланик, а съседите са шокирани, защото гръмва новината, че домоуправителят Величко Драмбозов (Явор Гигов) е станал жертва на акулата! От Величко е останала само шапката му в басейна! Целият комплекс е в паника, на помощ за разплитане на мистерията идват и медиите, които стават неволни свидетели на безумна трагикомична ситуация, която никой не е очаквал! Кой отглежда акулата и каква е съдбата на домоуправителя Величко, ще разберем този четвъртък, на 25-ти октомври от 21ч. по Нова!

В епизода участва и водещият от сутрешния блок на Нова телевизия - Павел Владимиров, който влиза в ролята на шашнат репортер, отразяващ кървавата история от мястото на събитието.

Домоуправителят Величко изяден от акула?
В същия епизод уникално музикално изпълнение прави отново актрисата и певица Милица Гладнишка, която в ролята на Мими ще се развихри с неповторим аранжимент на песента „Очи чьорние”. По време на снимките на серията, Милица била принудена да се пребори с непоносимостта си към сьомга. От дете актрисата изобщо не можела да издържа нито да гледа, нито да хапва от този вид риба. По сценарий обаче героинята ѝ трябвало буквално да се натъпче със сьомга. „Направо ми стана лошо само като видях рибата, пребледнях…” – признава Милица и допълва, че наистина се чувствала много зле по време на снимките. Сценографите на „Идалго продакшънс” я съжалили и ѝ предложили да си натъпче устата с банани като само симулира, че яде от сьомгата. Гладнишка пробвала, какво ли не, но дубълът така и не се получавал истински. Затова актрисата решила да се пребори със себе си, превъзмогнала неприязънта си към рибата и си свършила работата абсолютно професионално, преяждайки със сьомга! Това са рисковете на професията!
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Етажна собственост

Какво ще се случи в „Етажна собственост 4. Нова надежда” в епизода на 16-ти май

С раждане започва сериалът „Етажна собственост 3. Новодомци”

„Етажна собственост” с фатално пътуване

Изместват Деси Банова?

Сватба в „Етажна собственост”?, четвъртък, на 10 ноември, от 21ч. по Нова ТВ!