Архив Отечествен фронт

“Отечествен фронт”: Грехът на Ирен Кривошиева

Добави коментар

“Коя е Ирен Кривошиева? Единственото, което знаете за нея, е за един секс със Стефан Данаилов, който днес е реализиран в образа на неясния Влади..."

Тази събота, 20 октомври в   “Отечествен фронт” Ирен Кривошиева разказва за себе си, за сина си и за своя грях.

“Ако хората четяха, нямаше да има нужда от телевизия. Има една книга, която се казва „Моят грях“ и е написана от Ирен Кривошиева. Това е истинското събитие във ВИП Брадър, а не онова, което замириса от телевизията. Понеже не сте прочели книгата, трябва да ви я разкажем сега, защото нещата стават публични и истински само ако телевизията ги покаже.” – разказва Мартин Карбовски.

“Отечествен фронт”

– “Коя е Ирен Кривошиева? Единственото, което знаете за нея, е за един секс със Стефан Данаилов, който днес е реализиран в образа на неясния Влади. Защо Ирен Кривошиева ще пише книга!? Защото е виновна. Поне един виновен човек в тази страна! А дали може един секс да ти напише цялата биография?”

Историята на Ирен Кривошиева щеше да е една от стотиците истории на млади актриси, но не е, защото тя е доста смела и може би малко луда да извърши грях като решава да има дете от женения Стефан Данаилов. И е още по-смела в това да признае този грях, да го изповяда и да не чака опрощение. Историята на Ирен Кривошиева е истинска, в нея няма пръцкане и скандали, но има семпла човещина, която намесва един от паметниците на старото време – Стефан Данаилов. Тази история трябва да бъде разказвана от участниците в нея, за да не бъде преиначена и измисляна от вестниците.

“В това семейство има едно леко обожестяване. Бащата е култ, почти Бог на времето отпреди десети ноември. Синът се държи като божие дете – дете, което ще отнесе греховете ни в реката. Майката пък се държи като една семпла Дева Мария, която зарязала уютния си живот в Галилея и тръгнала да скитори след сина си из цяла Юдея, да го утешава в подигравките и да го подкрепя в постъпките, които за едни били чудеса, а за други – пълна лудост. Това обожествяване, това свето семейство според мен, излиза от адекватността, да ме прости Господ и Стефан Данаилов, предполагам че двамата се познават.” – коментира Карбовски.

 

– “Другата седмица ще се опитаме да отговорим защо така им се получи на тези тримата, защо отидоха твърде навътре в идеята за свето семейство и случайно ли е това. Тогава,  другата седмица, до майката ще седне синът и ще ѝ рече: “Що искаш от мене, жено? Не е дошъл още моят час.” А иначе - само Бог знае кой е истински и на кой са му спрели хапчетата. Оставям и на вас да прецените.”

”Отечествен фронт”, събота, 20 октомври 2012 г., 18:00 по Нова телевизия

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Отечествен фронт

Приказка от долната земя в “Отечествен фронт”, събота, 12 януари 2013 година

След края на света: Близки срещи от третия вид

Приложна магия

“Отечествен фронт”: Не без сина ми

Тя, той или то... в “Отечествен фронт”