Актуално Търси се...

Иван Бърнев в „Търси се…” - тази неделя, 21 октомври, от 11:00 часа, по bTV

Добави коментар

Иван Бърнев разказва за сватбата си и пее песен на Оейзис в „Търси се…” - тази неделя, 21 октомври, от 11:00 часа, по bTV
Иван Бърнев разказва за сватбата си и пее песен на Оейзис в „Търси се…” - тази неделя,  21 октомври, от 11:00 часа, по bTV

Иван Бърнев в „Търси се…”

Звездата от сериала „Къде е Маги?” –  актьорът Иван Бърнев, ще бъде специален гост в новото издание на ток шоуто „Търси се…” - тази неделя,  21 октомври, от 11:00 часа, по bTV. Водещите Меги и Нели ще разкрият на зрителите личния свят на Иван и ще го срещнат с любимите му хора от семейството и с най-верните му приятели.

Иван Бърнев в „Търси се…”

Най-вълнуващата среща ще е със съпругата на Иван - актрисата Маргита Гошева, с която в момента си партнира в сериала на bTV „Къде е Маги?” и техния син Матей.
„Запознахме се покрай театъра, но още щом го видях си казах „Той е“. Иван е много позитивен човек, много търпелив и на това ме научи и мен“, разказва Маргита. Тя ще разкрие, че той е изключителен баща и всеки свободен миг прекарва със сина си, който поразително прилича на него. „Нито едно професионално предизвикателство не стои преди семейството ми“, споделя пък Иван. За първи път той ще разкаже за началото на любовта му с Маргита, за сватбата им и по какъв нетрадионен начин е разбрал, че му се е родил син.    

Меги и Нели ще пренесат актьора и в родния му град Варна, където ще го срещнат с неговите родители.
Бърнев ще бъде изненадан и от един от най-добрите си приятели сред актьорите – Валери Йорданов. „Единствения му недостатък е, че е прекалено добър и затова го критикувам“,  споделя Валери.

Иван Бърнев в „Търси се…”

В предаването актьорът ще се срещне и с най-новото си приятелство – това с певицата Вики Терзийска, с която заедно си партнират в сериала „Къде е Маги?”.

Иван Бърнев в „Търси се…”

„Иван има необикновена харизма. Благодарна съм, че животът ме срещна с такъв човек! “, казва Вики. Благодарение на нея зрителите ще чуят как Иван Бърнев изпълнява песен на „Оейзис“ като специален поздрав към Вики.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се

Мира Добрева с първа телевизионна изповед след 7-дневната кома в „Търси се…“

Васил Найденов завладява сцената на „Търси се…“

Футболистът Стойко Сакалиев в „Търси се“: „Дъщеря ми и аз победихме рака!“

Актрисата Искра Донова за трудния път до желаното дете в „Търси се…“

Chef Илиан Кустев в „Търси се…“