Какво ще се случи...

„Седем часа разлика“: Тео и Явката попадат в тежка катастрофа

bTV • От 0/5


Тео и Явката попадат в тежка катастрофа – в следващия епизод на „Седем часа разлика“ – на 16 октомври по bTV

Седем часа разлика

Неочакван подарък ще получи Нина Роси
в следващия епизод на „Седем часа разлика“, този вторник, 16 октомври, от 21:00 часа по bTV. Распутин разкрива, че българката е влюбена, но няма представа за плана, който  двете с Алеся са замислили. Руснакът решава да направи много скъп и неочакван подарък на Нина.

Седем часа разлика

Междувременно, в София Светлана не може да остави нещата така и след писмото на баща си, решава да се срещне отново с Таня Стоева, този път убедена, че съдийката казва истината. Темата на разговор е Кирил Коцев и двете закключават, че вече имат общ враг.

Седем часа разлика

Въпреки че е ядосана на Роки, Мая все пак се среща с него, Слав, Тео и Явор в бара,
за да гледат записа от охранителната камера в хотела, в който беше убит Миро. Без да знае, че внуците на Карлов не са информирани, че той е бил убит, момичето се изпуска за разследването и предположенията на полцията.

Седем часа разлика

От отчаяние, че е загубил двама от любимите си хора, Тео злоупотребява с алкохола, а Явор не може да го спре да се качи зад волана и двамата катастрофират. Колко тежко е състоянието им, зритлеите ще разберат в епизода на „Седем часа разлика“ във вторник, 17 октомври, от 21:00 часа по bTV

Още за Седем часа разлика

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg