Какво ще се случи...

Слав разкрива истината за татуировките пред Роки и Мая – в „Седем часа разлика”

bTV • От 0/5

Слав разкрива истината за татуировките пред Роки и Мая – в  „Седем часа разлика”. От 2 октомври сериалът ще се излъчва всеки вторник от 21:00 часа по bTV

Седем часа разлика

Във вторник, 2 октомври, от 21:00 часа в „Седем часа разлика”, зрителите ще станат свидетели на стоплянето на отношенията между двама стари приятели - Таня Стоева и Милото.

Седем часа разлика

Двамата ще си припомнят старите дни и ще започнат да променят едновремешните уговорки. Дали затоплянето е само временно или отново ще възродят близките си отношения, ще стане ясно в новия епизод.

Седем часа разлика

Докато разпитва Гончев, Иванов получава неочаквана пратка. Бесен, че колегите му са я приели без да я проверят, той започва да се притеснява дали това няма да се окаже поредният опит за покушение срещу него.

Седем часа разлика

Междувременно, Мая и Роки решават да се изправят очи в очи със Слав и да поискат обяснение защо има същата татуировка като нападателите. Близнакът ще разкрие произхода на символа, какво означава и защо го носи. Истината за съвпадението ще стане ясна във вторник, 2 октомври, от 21:00 часа в епизода на „Седем часа разлика”,

Още за Седем часа разлика

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg