Актуално В програмата

Нана гостува на Любен Дилов в „Удавете водещия”

Добави коментар

Бойко Борисов е добър държавник и всички протести срещу него са вредни – с тази теза ще провокира Любен Дилов-син в рубриката „Удавете водещия” тази неделя.

Бойко Борисов е добър държавник и всички протести срещу него са вредни – с тази теза ще провокира Любен Дилов-син в рубриката „Удавете водещия” тази неделя. Нана гостува на Любен Дилов в „Удавете водещия” Негови опоненти в спора ще бъдат Юлияна Дончева и Слави Бинев. Другата тема, която ще поляризира гледните точки в студиото, е „Само идиот би помилвал Йордан Опиц”. Тук срещу Любен Дилов ще застанат Ангел Джамбазки и Ива Николова. Специален гост на известния журналист, политик и сценарист ще бъде и водещата Нана.

След опасността от удавяне, неделният блок ще продължи със „Съдебен спор” и темата „Осиновиха ми детето”, където 28-годишна жена, оставила преди година дъщеря си в социален дом, наскоро разбира, че детето ѝ е осиновено.

Истински матриархат ще настъпи в рубриката „Съпругите”, където гости ще бъдат Гала и Кремена Халваджиян дни след старта на шоуто „Имаш поща”, дизайнерката Жени Живкова и завърналата се в България специално за нейното ревю Ралица Балева. Водещите Жени и Мая ще посрещнат в студиото нумеролога Кристина Сунгарска, певицата Малина и единственото мъжко присъствие в лицето на актьора Георги Мамалев.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Удавете водещия , Станция НОВА

Маргарита Хранова, Ирен Кривошиева и синът ѝ Владо Данаилов в „Станция Нова”

Волен Сидеров, Милен Цветков и фолк певицата Мария тази неделя в „Станция Нова”

Витомир Саръиванов отново на екрана

Диана Любенова, Дони и Мария Силвестър напускат Нова ТВ

Нашествие от риалити звезди в „Станция Нова” , 25 ноември, неделя