На кафе

Гала срещна Кеворк с Кеворкяна и Дженева

NOVA • От 0/5

Легендарният журналист беше изненадан с  вълнуваща среща в днешния епизод на „На кафе”

Гала срещна Кеворк с Кеворкяна и ДженеваТелевизионната легенда Кеворк Кеворкян получи неочакван подарък в днешния епизод на „На кафе”. Гала беше подготвила специална изненада, като в ефира на предаването тя срещна водещия с две деца, кръстени на него и съпругата му Надежда Дженева.

Лицето на „Всяка неделя” видя за първи път двете момиченца на рома Иванчо от Шумен, който преди години получава самоличност, благодарение на Кеворк. Иванчо е израснал по домове и когато един ден решава да си извади акт за раждане, става ясно, че не съществува в нито един документ. Тогава Кеворкян му помага да получи ЕГН, а мъжът от благодарност кръщава дъщеричката си Кеворкяна.

„Това е гоголевска история – как може човек от плът и кръв да трябва да доказва, че съществува”
, коментира водещият на „Всяка неделя”. Сега кръщелницата на журналиста е във втори клас, а днес не беше на училище, за да се срещне с кръстника си, макар и виртуално. Иванчо изкарва парите си като свири с оркестър „Всяка неделя”, той има общо пет деца, а едно от тях – отново момиче, решава да кръсти на покойната съпруга на Кеворкян. Мъжът обясни в „На кафе”, че е решил да нарече дъщеричката си Дженева, когато преди години разбрал от вестниците за нелепата смърт на Надежда Дженева.

Още за Кеворк Кеворкян, На кафе

09:30
20.10.2020
На кафе - предаване на NOVA
09:30
21.10.2020
На кафе - предаване на NOVA
09:30
22.10.2020
На кафе - предаване на NOVA

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg