В програмата

Луиза Григорова в първото си съвместно интервю с любимия си Wosh MC

bTV • От 0/5

Луиза Григорова в първото си съвместно интервю с любимия си Wosh MC – петък, 14 септември в „Преди обед“ по bTV

Луиза ГригороваВ  края на седмицата коментаторите на „Преди обед” по bTV Тити Папазов и Милена Фучеджиева ще откроят най-значимите новини от изминалите дни и ще разберат коя двойка ще ги смени през следващата седмица.

Специален гост в студиото на „Преди обед“ ще бъде актрисата Аня Пенчева, която ще говори с Деси и Кадиев за киното,театъра, мъжете и жените, които я обичат безусловно.

Ден преди поредното протестно шествие срещу цената на горивата екипът на предаването ще направи съпоставка между начина, по които протестираме в България и как го правят в чужбина. Директно от Канада ще се включи режисьорът Наньо Нанев, а гости в студиото ще бъдат музикантът-бунтар Венци Мицов и общественикът Иван Бонев.

Зрителите на bTV ще научат какво е индустриален туризъм и защо стари фабрики и заводи в България, а и по цял свят днес привличат все повече туристи.

Стилистът Антония Йорданова ще представи модните тенденции през есенно-зимния сезон и ще даде практични насоки какво и как да комбинираме, за да изглеждаме добре.

Георги Тошев ще ни срещне с приятелския кръг на незабравимата Невена Коканова. Какви са спомените им за нея и защо завинаги ще остане в сърцата им? Ще чуете втора част от историите за незабравимата актриса.

Зрителите на bTV ще разберат и коя е новата страница от живота на Луиза Григорова?Актрисата от култовия сериал „Стъклен дом” гостува в „Преди обед” заедно с любимия си-рапърa Wosh MC.

Още за Преди обед

09:30
01.06.2020
Преди обед - токшоу с водещи Десислава Стоянова и Александър Кадиев
02:30
02.06.2020
Преди обед
09:30
02.06.2020
Преди обед - токшоу с водещи Десислава Стоянова и Александър Кадиев

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg