Актуално Господари на ефира

Новите Адреналинки на „Господари на ефира“ усилено репетират за дебюата си на 10-ти септември

1 коментар

Броени дни остават до 10-ти септември, когато „Господари на ефира“ се завръща в Нова ТВ.
Броени дни остават до 10-ти септември, когато „Господари на ефира“ се завръща в Нова ТВ. Точно в 22 часа отново ще видим на екран любимите ни Зуека и Рачков. Истинската изненада обаче е кои ще са новите Адреналинки. Момичетата вече усилено репетират с хореографите за дебютния си танц в легендарното шоу. Настроението в репетиционната зала е на върха, но и напрежението не е малко, защото новите Адреналинки осъзнават прекрасно факта, че в понеделник вечер милиони очи ще бъдат вперени в тях.  

И докато чакаме да станат ясни момичетата, тандемът Зуека – Рачков вече активно репетира за старта и двамата следят изкъсо всички ефирни телевизии. От днес вече е в ефир и рекламата на новия сезон, в която зрителите ще видят Зуека, Рачков и Мария Игнатова в една изключително свежа и забавна ситуация... пред хладилника, която много прилича на друга също толкова забавна ситуация… пред хладилника. И като казахме хладилник, двамата водещи стриктно се придържат към формулата „Здрав дух в здраво тяло“ – Рачков пие с литри домашно изцеден доматен сок и сурови яйца, а Зуека се  възползва от  последните топлите дни и продължава да се придвижва на колело, за да може в понеделник с идеална дикция и височина на гласа да кажат: „ И новите Адреналинки в „Господари на ефира“ са…“

В деня на старта, но още сутринта, продуцентът Джуди Халваджиян, Димитър Рачков и Мария Игнатова ще гостуват в „На кафе“, за да споделят още любопитни подробности.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Господари на ефира

Господари на ефира приемат оставката на 2018 година с двучасово шоу

Празнична програма - какво ще дават по NOVA?

Васил Василев-Зуека и Ненчо Балабанов за първи път заедно в „Господари на ефира“

Димитър Рачков и Васил Василев- Зуека отново заедно в „Господари на ефира“

Димитър Рачков и Мария Игнатова отново заедно