В програмата

„Преди обед” се завръща в ефира на bTV на 10 септември

bTV • От 0/5

На 10 септември „Преди обед” ще се завърне на екрана на bTV с нова продължителност. Всеки делничен ден в рамките на два часа, от 9:30 до 11:30 часа, Десислава Стоянова и Александър Кадиев ще обсъждат със своите гости най-важното от деня, ще разказват зрителските истории и ще срещат с хората, които бихте искали да познавате.

„Преди обед” се завръща в ефира на bTV на 10 септември

В обновения есенен сезон на предаването „Преди обед” популярни лица ще коментират темите на деня,
специалисти ще съветват как да се справяме по-добре с личните си финанси, как да изглеждаме по-добре и да бъдем по-успешни в работата и вкъщи, ще ни помагат да сме в час с последните модни тенденции и тънкостите в етикета. Неразказаните истории за известните личности ще имат своята запазена територия в „Преди обед”.

Зрителите ще могат сами да избират какво да гледат в предаването като коментират, споделят и разказват лични истории в реално време на страницата на „Преди обед” в социалната мрежа и на адрес prediobed@btv.bg.

Свои рубрики в предаването ще имат Венета Георгиева, която след поредицата „Олимпийката слава на България” ще продължи да следи какво се случва по световните спортни терени и Ирена Григорова, която ще разказва историите на „красивите умове”, ще представя техните най-значими открития, които биха могли да променят живота ни. Цвета Атанасова ще води зрителите на любопитни места из града,а Яна Табакова ще търси любопитните начини да живеем природосъобразно, да обзавеждаме домовете си красиво и практично и да бъдем щастливи заедно с домашните си любимци. Мария Касимова-Моасе ще запознава с "положителните" хора или с тези, които успяват да превърнат хобитата си в свои професии и затова нямат нито един работен ден, а полезни модни съвети ще подготвя Антония Йорданова.

Борислав Петров ще бъде на всяко интересно събитие, а Жоро Тошев ще разкрива събитията от света за зрителите на „Преди обед”.

Още за Преди обед

09:30
06.07.2020
Преди обед - токшоу с водещи Десислава Стоянова и Александър Кадиев
02:50
07.07.2020
Преди обед
09:30
07.07.2020
Преди обед - токшоу с водещи Десислава Стоянова и Александър Кадиев

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg