Актуално В програмата

Станция Нова – с нови лица и рубрики през новия сезон

Добави коментар

Станция Нова – с нови лица и рубрики през новия сезон. Диана Алексиева става водеща на нова рубрика, „Най-добрата майка” прераства в „Най-добрия човек”
Диана Алексиева става водеща на нова рубрика, „Най-добрата майка” прераства в „Най-добрия човек”

Станция Нова – с нови лица и рубрики през новия сезон

Тази неделя „Станция Нова” ще се завърне в ефира в напълно обновен облик. Освен провокативното токшоу на Любен Дилов – син, неделният блок ще предложи на зрителите още едно ново лице. Това е Диана Алексиева, която всяка неделя ще поставя финал на Станция Нова с рубриката „Необичайните заподозрени”. Място в нея ще намират вълнуващи документални разкази за хора, преживели интересни, необикновени и драматични събития, променили или белязали по някакъв начин живота им.

В рамките на 20 минути, „необичайните заподозрени” ще споделят своята гледна точка за въпросното събитие – ще ни отвеждат на автентичните локации, ще споделят архивни кадри и снимки, а така също и разкази на свидетели, които още повече ще допринасят за достоверността на историята. „Целта на тези кратки документални форми е да разберем как обикновеният човек се справя с необикновените моменти в живота си – голяма печалба, мечтано пътуване, няколко брака, затвор или загуба”, разказва водещата Диана Алексиева.

Станция Нова – с нови лица и рубрики през новия сезон

С променен облик през новия сезон ще бъде и рубриката на Ирина Тенчева – „Най-добрата майка”, която от тази неделя ще носи името „Най-добрият човек”.  Търсейки онези моменти от живота, които преобръщат хода на съдбата, водещата ще насочва вниманието към хората, които, без да искат, са се превърнали в спасители. Това може да са наши приятели, родители или напълно непознати.

Зрителите ще видят как 23-годишен мъж от ромски произход спасява от сигурна смърт майка и детето й, как майка прави невъзможното, за да спаси сина си, или как мъж поема грижата за чуждо дете и се превръща в най-добрия татко. „Най-добрият човек” обещава да дава трибуна на многолики и вдъхновяващи истории, които не само ще връщат вярата в доброто у хората, но ще дават отговор и на всички, които по някакъв начин изживяват подобна ситуация.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Станция НОВА

Маргарита Хранова, Ирен Кривошиева и синът ѝ Владо Данаилов в „Станция Нова”

Волен Сидеров, Милен Цветков и фолк певицата Мария тази неделя в „Станция Нова”

Витомир Саръиванов отново на екрана

Диана Любенова, Дони и Мария Силвестър напускат Нова ТВ

Нашествие от риалити звезди в „Станция Нова” , 25 ноември, неделя