Рокади

Фолк певицата Кали е новата водеща на „Споделено с ...”

ТВ7 • От 0/5

Фолк певицата Кали е новата водеща на „Споделено с ...”Фолк певицата Кали застава начело на „Споделено с ...”, веднага след като бъдат излъчени последните епизоди на ток шоуто с настоящата водеща Вихра. Първото издание на „Споделено с....”, в което ще излезе Кали, ще се излъчи на 24 септември.

Решението на мениджмънта на TV7 и продуцентите !no frame media следва линията на развитие на предаването, което продължава да разширява трибуната на зрителските лични истории с нови, популярни лица.

„Вярваме, че Кали ще успее да се впише в този успешен формат, разглеждайки проблемите и ситуациите в предаването през нейната призма. Това правеше Камелия, а сега и Вихра, и сме сигурни, че Кали ще е поредната успешна водеща на „Споделено с ...”,
заявиха продуцентите на предаването !no frame media, допълвайки, че ротацията на водещите е заложена в концепцията на предаването от самото начало.

Фолк певицата Кали е новата водеща на „Споделено с ...”

С привличането на все повече нови популярни лица в програмата на TV7, телевизията непрекъснато надгражда трайната връзка, която успешно създаде с нашите зрители. „Споделено с ...” е безспорен лидер в своя жанр и немимуемо успехът на предаването ще съпътства и новата водеща Кали, която се присъединява към страхотния екип на TV7.

Още за Кали, Споделено с ...

01:15
17.07.2020
Убиецът Кали - криминален, драма (САЩ, 2017), режисьор Джон Матюз, в ролите: Ричард Кабрал, Клейтън Карденас, Корина Калдерон, Райън Дорси, Челси Дебо и др.
06:00
17.07.2020
Miraculous Tales Of Ladybug е Cat Noir - Мега-чудесата: на калинката и черният котарак
06:23
17.07.2020
Miraculous Tales Of Ladybug е Cat Noir - Мега-чудесата: на калинката и черният котарак

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg