Какво ще се случи...

Турският сериал „Великолепният век” от септември по ТВ 7

ТВ7 • От 0/5

Турският телевизионен сериал „Великолепният век” | "Muhteşem Yüzyıl" (2011)   обещава да разбуни духовете в България  от септември по ТВ 7

„Великолепният век” |

Най-новото предизвикателство в новия сезон на TV7 е провокативен сериал за възхода на османската империя

В новия телевизионен сезон TV7 отново ще провокира българския зрител със зрелищен и предизвикващ разгорещени дебати сериал за възхода на Османската империя по време на управлението на Сюлейман Великолепни.

„Великолепният век”
е посветен на любовта между Сюлейман Великолепни и украинската робиня Александра, която успява да измести вековните традиции в двореца, да отчужди султана от официалната му съпруга и семейството му. Изкусителната украинка става причина за противоречия в живота на султана и начина му на управление на империята. Сериалът ще се излъчи в ефира на TV7 от септември.

„Великолепният век” |

Любовната история, която предопределя съдбата на една цяла империя, ще повдигне завесата на изпълнения с тайни и интриги живот в султанския харем през най-величествения период на Османската империя. Дошла като робиня от най-крайните земи на империята, единствена Александра успява да спечели сърцето на султана. С блестящ ум, необикновена сила на волята и привлекателна външност, тя се превръща от безправна робиня в жена на най-могъщия султан на Османската империя.

„Великолепният век” |

Сериалът „Великолепният век” | "Muhteşem Yüzyıl" (2011)   разчита на изключителен сценарий, виртуозна режисура, пищни декори и костюмография, перфектна актьорска игра на едни от най-любимите турски актьори и завладяващ саундтрак. Мащабната продукция, която разкрива драматичните обрати в двореца и живота на султана, се развива на фона исторически събития, ключови за целия Балкански полуостров. Всичко това предвещава успех за „Великолепният век” и обещава да го превърне в хит сред зрителите и в България.

Турският сериал „Великолепният век” от септември по ТВ 7

„Великолепният век” вече предизвика сериозен интерес, дискусии и стана част от живота на зрителите в държавите, в които се излъчва – Русия, Сърбия, Македония, Хърватия и особено в родната му Турция. Несъмнено „Великолепният век” ще предизвика и зрителите и в България и ще провокира реакция в обществото.

Режисьори: Ямур Тайлан, Дурул Тайлан

Участват:

Халит Ергенч в ролята на  Сюлейман Великолепни

Небахат Чехре в ролята на  Валиде султан (Айше Хатун), майката на Султана и Хатидже султан.

Мирием Узерли в ролята на  Хюрем, втората съпруга на Султана, майка на 5 от децата му.
Мирием Узерли в ролята на  Хюрем, втората съпруга на Султана, майка на 5 от децата му.

Окан Ялабък в ролята на Паргалъ Ибрахим паша, великият везир на империята.
Окан Ялабък в ролята на Паргалъ Ибрахим паша, великият везир на империята.

Селма Ергеч в ролята на Хатидже Султан, сестра на Султана.


Нур Фетахоолу в ролята на Махидевран Султан, първата съпруга на Султана, майка на първородният му син.

Турският сериал „Великолепният век” от септември по ТВ 7

Още за Великолепният век, Халит Ергенч

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg