Актуално В програмата

Зуека се срещна тайно с Лейди Гага

Добави коментар

Васил Василев – Зуека се срещна на тайна вечеря с Лейди Гага, буквално минути след края на концерта и в София.
Васил Василев – Зуека се срещна на тайна вечеря с Лейди Гага, буквално минути след края на концерта и в София. Той бе поканил звездата на традиционни кюфтета и шопска салата в неизвестно столично заведение. От анонимни източници научихме, че повод за срещата е желанието на Зуека да се опознаят по-добре и да може да попие максимално от образа на световната звезда.

Зуека се срещна тайно с Лейди Гага

Причината е, че в новия сезон на „Пълна лудница” той отново ще се превъплъти в Гага. Лейди Гага не е единствената музикална звезда, чието творчество ще бъде пародирано от великолепните актьори на „Пълна лудница”. Сред набелязаните „жертви” са още „Тейк Дет”, АББА, а някои БГ изпълнители, които дори не подозират какво ги чака!

Родните сериали и техните новоизгрели звезди също са на мушката. Предстои старта на невероятната турско-криминална сага „Джам Конак”. За нуждите на нейния сюжет Димитър Рачков ще се трансформира в ченге под прикритие. Роля, за която признава винаги си е мечтал, но досега режисьорите  все са го  виждали повече като криминален елемент от балкански или сицилиански произход. Геро ще стане Гаро, а за ролята на съдийката Таня Боева се готви уникалната Мария Сапунджиева. Съвпадението на имената според главния сценарист Влади Априлов съвсем не е случайно – просто героинята на Сапунджиева се изявява като певица в свободното си от съда  време.

Това са само част от изненадите, които предстоят в обновеното шоу, а „Пълна лудница”  ще се превърне в „комедийния канал на България”, със съдържанието си - сериали, предавания и музикални клипове. Завръщането се очаква в началото на есента по НОВА ТВ.
 
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Пълна лудница , Димитър Рачков , Васил Василев – Зуека

Димитър Рачков и Мария Игнатова отново заедно

Зуека стана баща на момченце

Петър Вучков предизвиква Ники Кънчев в „Стани богат”

"Пълна лудница" се завръща с нови рубрики

Родните футболни босове влизат в „Пълна лудница“