Актуално Господари на ефира

Мулатка или азиатка - адреналинки в „Господари на ефира“???

1 коментар

Големият въпрос е дали наесен в НОВА ТВ няма да видим първата мулатка или азиатка - Адреналинка в „Господари на ефира“?
Приключи първият етап от прослушването в оригиналния „Кастинг за Адреналинки“ 2012. Само за три седмици, над 500 момичета подадоха заявленията си участие, а разнообразието от кандидатки надхвърли очакванията на продуцента Джуди Халваджиян. Освен многото професионални танцьорки от някои от най-популярните дискотеки в България, желанието си да станат истински Адреналинки са заявили и немалко момичета с безспорно интересни и неочаквани професии и образование.
Мулатка или азиатка - адреналинки в „Господари на ефира“???

Сред кандидатките се открояват шофьорка на такси, машинен механик, специалистки по счетоводство и статистика, информационни технологии, биология и геология, шампионка по самбо, преподавателка по пиано и композитор. Кандидатствала е и зашеметяваща дама, работеща в НАП, както и  такава, определила с чувство за хумор специалността си като „съвършена блондинка“.

Мулатка или азиатка - адреналинки в „Господари на ефира“???

Големият въпрос обаче е дали наесен в НОВА ТВ няма да видим първата мулатка или азиатка - Адреналинка в „Господари на ефира“?

След кратък спор между една от двойките близначки – блондинка и брюнетка, пред залата на “Dance Academy”, където се проведе кастинга стана ясно, че всъщност едната сестра е подала заявление и за двете, без да каже на близначката си. В крайна сметка обаче и двете показаха уменията си пред журито. Имаше кандидатка, която беше травмирала врата си по време на репетиция за представянето си, което обаче не я спря да танцува с яка. Много момичета, които през септември навършват 18 пък дойдоха подкрепени от развълнуваните си майки.

Мулатка или азиатка - адреналинки в „Господари на ефира“???

От анкетните карти, които момичетата са попълнили научаваме и още интересни подробности за тях. Като нещо, от което най-много се страхуват мнозинството са посочили насекоми, змии и кучета, както и клоуни, пернати, тесни пространства, тъмнина и края на света. Открояват се обаче и фобии от мръсно и много руснаци на едно място.

Сред отговорите на въпроса за най-смущаващ момент в живота се забелязва и признанието за счупен нос на момче… Все още не е ясно как и защо го е сполетяло това.

Мулатка или азиатка - адреналинки в „Господари на ефира“???

Забелязва се тенденция в литературните предпочитания на дамите – от Паулу Коелю към Хорхе Букай.
Звездите, с които най-много се сравняват кандидат-адреналинките са очаквано Анджелина Джоли, Риана, Шакира, Дженифър Лопес, Бионсе, Селена Гомес. Сред българските знаменитости са Мария Илиева, Яна Маринова и Албена Денкова. Приятно впечатление прави, че някои от момичетата се сравняват и с Адреналинките.

В крайна сметка, решението на продуцента Джуди Халваджиян ще стане ясно непосредствено преди старта на новия сезон на „Господари на ефира“ през септември по Нова ТВ.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Господари на ефира

Господари на ефира приемат оставката на 2018 година с двучасово шоу

Празнична програма - какво ще дават по NOVA?

Васил Василев-Зуека и Ненчо Балабанов за първи път заедно в „Господари на ефира“

Димитър Рачков и Васил Василев- Зуека отново заедно в „Господари на ефира“

Димитър Рачков и Мария Игнатова отново заедно