Актуално Какво ще се случи...

Баща и син смъртни врагове в испанския сериал “Дявол с ангелско сърце”

Добави коментар

Баща и син се превръщат в смъртни врагове в испанския сериал “Дявол с ангелско сърце” – от 6 август по bTV Lady
Баща и син се превръщат в смъртни врагове в испанския сериал “Дявол с ангелско сърце” – от 6 август по bTV Lady

Дявол с ангелско сърце

Едно убийство, дълбоко пазени тайни от миналото, заплетен любовен триъгълник ще преобърнат изцяло няколко човешки съдби и ще изправят един срещу друг баща и син в испанския сериал „Дявол с ангелско сърце” по bTV Lady – от 6 август, всеки делник от 18:00 часа. 

Жанкарлос Канела

Поредицата разказва историята на 23-годишния Анхел Салвадор (Жанкарлос Канела). Той не познава своя баща, отгледан е с много любов от майка си и е израснал по улиците на предградията на Ню Йорк. Въпреки че е добър и много талантлив, обстоятелствата го принуждават да се превърне в изкусен крадец.
Мигел Варони)

Когато най-добрият му приятел е убит, Анхел се заклева, че ще отмъсти за неговата смърт на Мартин Асеро (Мигел Варони), главатар на мощна криминална банда на име „Латас”. Освен това младият мъж иска да направи всичко възможно, за да помогне на майка си да изхрани семейството им. Затова Анхел, по прякор „Дявола”, се съгласява да стане част от „Латас”. Със своите ум и интелигентност той бързо успява да спечели възхищението и уважението на членовете на бандата. Само че съдбата му е подготвила изненада. Анхел не може да си представи, че Мартин, когото мрази до дъното на душата си, всъщност е неговият собствен баща.

„Железният”, така наричат Мартин в бандата, е мъж без скрупули, който води двойствен живот. На улицата е главатар на „Латас”.
А в обществото е Мартин Асеро, известен бизнесмен, който е начело на една от компаниите от конгломерата, оглавен от бъдещия му тъст Анибал Давила. Никой, включително Мартин, не знае, че от много години има син, Анхел Салвадор, който, по ирония на съдбата, сега е част от неговата банда.
Есперанса Рендон

Майката на Анхел - Есперанса (Есперанса Рендон), се запознава с Мартин, когато е още дете и работи като домашна прислужница в дома на семейство Асеро. Двамата тайно преживяват мимолетна любовна афера и Есперанса забременява със син, когото Мартин не иска. Според него едно дете ще провали плановете му за бляскаво бъдеще в чужбина. За да защити своя син, Грациела де Асеро настоява Есперанса да направи аборт. Но Есперанса избягва и отпътува за Америка в търсене на Мартин. Бременна в деветия месец, с почти никакви спестявания, тя се озовава в Ню Йорк, където се надява да намери своята първа любов. Така и не успява да го открие, но се раджа Анхел, който ѝ дава нужната сила да продължи напред.
Габи Еспино

Историята се усложнява още повече, когато Анхел се влюбва в своя служебен адвокат Мануела Давила (Габи Еспино). Мануела успява да намали присъдата му с условието Анхел да промени живота си. Тази интелигентна и трудолюбива жена е годеница на Мартин Асеро. Въпреки че го обича, Мануела не може да признае пред себе си, че това е любовта, за която винаги е мечтаела. В продължение на години младата жена живее зад димната завеса, създадена от годеника й, без да подозира за тъмното му минало, което той старателно крие. Анхел ще влезе в нейния живот и ще наруши спокойствието в тази връзка, която е на път да премине в брак. Любовта пламва между Анхел и Мануела, а това неизбежно ще ги сблъска с лошия нрав на Мартин.

Излизането на Анхел от затвора и завръщането му към света бележи началото на тази история, която отразява реалния живот на хиляди млади хора. Те, както и Анхел, се борят за по-добро бъдеще, за свое място в обществото, където често трябва да играят в два отбора: на Доброто и Злото.

Режисьори на „Дявол с ангелско сърце” са Давид Посада („Марина”, „Жестока любов”) и Дани Гавидия („Земя на страстта”).

Сценаристи са Химена Ромеро и Лина Урибе.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дявол с ангелско сърце

Баща и син се превръщат в смъртни врагове в новия испански сериал “Дявол с ангелско сърце”