Актуално В програмата

Стартират повторенията на „Пълна лудница“ по НОВА ТВ

Добави коментар

Стартират повторенията на „Пълна лудница“ по НОВА ТВ
От този четвъртък си припомняме култовите „На шкембе”, „Зловещо”, „Хвани богат”, „На 4 уши” и много други

Стартират повторенията на „Пълна лудница“ по НОВА ТВ

От този четвъртък, 12 юли, в ефира на Нова ТВ се завръща култовото комедийно шоу „Пълна лудница“ – такова, каквото зрителите го познават още в първите му години. Повторенията на предаването ще се излъчват всеки четвъртък от 21.00 ч. и ще припомнят на зрителите най-хитовите и забавни пародии на предавания, новини и сериали.

Още в първия епизод ще видим как Васил Василев – Зуека се превръща в Гола – водещата на „На шкембе“. Отново той, но този път в комбина с Димитър Рачков, ще се превърнат и в… сумисти. Фолкзвездите Корнелия и Вреслава ще се състезават коя е по-умна в „Хвани богат” пред изумения поглед на Ники Пънчев /Рачков/, а за първи път в студиото му ще се стигне и до физическа саморазправа. Този четвъртък няма да липсват и други бойни сцени. Зрителите ще видят истински схватки в студиото на „Зловещо” – Мис България /Мария Игнатова/ се хваща за косите с Венета Знайкова /Албена Михова/. Отново ще се превиваме от смях с пародията на култовия филм „300”, наречен „2 и 200“ във версия „Пълна лудница“ и познат на феновете си и като „Митницата на Спарта“. Рачков е в ролята на Леонидас, а Силвестър Силвестъров ще видим като Ксеркс.

През летните месеци зрителите ще се забавляват и с още много други пародии. Сред тях са „Разрешена любов“ – пародия на ТВ поредицата на Нова; „Peep Brother“, където ще видим колко дебели са всъщност портфейлите на звездите; „Календар +” с Ники Знойнов; прогнозата за времето със Секси Банова. Паранормални способности и гадаене по алуминиеви профили пък ще ни очакват в „Ясногледци”; в „Часът на татко” ще разберем как съвременните бащи възпитават децата си; „Отечествен фонд” с Мартин Грабовски ще ни разкрие истински мизерното и гадно съществуване на някои хора; „хиперталантливи“ деца с по 3 майки и баща чернокож гастролират в „Кой по знай“, а драматични, но романтични истории ще проследим в „Язовир от любов“. И още – нормални хора решават да влязат в голямата политика в „Депутат айдъл“, а Сладуранка Ризова ще разговаря „На 4 уши“ с популярните на деня, първи измежду които е певецът Спиро.

И като стана въпрос за Спиро, ще си припомним и неговите хитове – версията на „Губя контрол“, както и „Декември няма да бъде май”. Няма да забравим и Мария и Параграфа с „Чуваш ли, бе“.

Всичко това, за да се подготвим за голямото завръщане на обновената „Пълна лудница“ през есента!
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Пълна лудница

"Пълна лудница" се завръща с нови рубрики

Родните футболни босове влизат в „Пълна лудница“

Мария Сапунджиева е Мадона в новата Пълна Лудница, 18 септември, 21.00ч, по Нова ТВ

Зуека се срещна тайно с Лейди Гага

„Пълна лудница“ отново в НОВА ТВ