Актуално Какво ще се случи...

“Хавай 5-0” се завръща в ефира на Нова ТВ с нов премиерен сезон

Добави коментар

От 02 юли, криминалната поредица „Хавай 5-0” ще се завърне с втори премиерен сезон и ще предложи на зрителите поредица напрегнати сюжети от най-слънчевите острови на Америка.
От 02 юли, криминалната поредица ще се завърне с втори премиерен сезон и ще предложи на зрителите поредица напрегнати сюжети от най-слънчевите острови на Америка. От понеделник до четвъртък, от 20.00 ч., сериалът ще ни среща отново с елитния спецотряд, който ще бори престъпността в 50-ия щат.

“Хавай 5-0”

Поредицата „Другите отчаяни съпруги”, която до този момент зрителите гледаха в същия часови пояс, ще продължи да се излъчва всеки делничен ден, но с начален час 16.00 ч.

След драматичния завършек на първи сезон, отрядът на Макгарет е поставен пред голямо изпитание. „В новите епизоди останките от този колектив трябва да се обединят така, както се съшива стара парцалена кукла”, разказва чаровният Алекс О'Лафлин, който се превъплъщава в ролята на Стив Макгарет.

“Хавай 5-0”

На екрана неговият герой ще започне напълно ново начало – той ще успее да се измъкне след ареста си за убийството на губернатор Джеймисън, като за това ще му помогне друг ключов персонаж. Бягството ще бъде хитро замислено, а „съучастник” ще му бъде не кой да е, а самият Виктор Хес (Джеймс Мастърс), на когото Уо Фат (Марк Дакаскос) нареди да убие Макгарет.

“Хавай 5-0”

В премиерния втори сезон ще се появи и нов губернатор – Сам Денинг, който за разлика от Джеймисън, ще въведе промени в организацията на работата. От понеделник до четвъртък зрителите могат да видят и две позабравени лица от епизодите досега – Маси Ока и Лорън Джърман, които смело се завръщат за още приключения и заплетени случаи.

Още по-заплетени и опасни случаи предстоят за членовете на отряд 5-0, а какво ще се случва в 50-ия щат, зрителите ще разберат съвсем скоро, в премиерния втори сезон на „Хавай 5-0” – от понеделник до четвъртък от 20.00 часа по Нова ТВ.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Хавай 5-0

Вълнуваща програма и положителни емоции ще предложи NOVA през лятото

“Хавай 5-0” завършва с десети сезон

Премиерен сезон на „Хавай 5-0“ и селекция от предавания през юли по NOVA

Нови криминални случаи от тропическия рай окупират ефира на NOVA с премиерен за България сезон на „Хавай 5-0”

Хитовият екшън сериал "Хавай 5-0" завладява ефира на NOVA

В програмата:

16:15 26.04.2024
Тв програма STAR Channel
04:45 27.04.2024
Тв програма STAR Channel