Архив Горещо

Емил Димитров: Ревизия на държавата ‘12

Добави коментар

Емил Димитров – Ревизоро, който коментира какво се случва в държавата както на политическата, така и на икономическата сцена в "Горещо"
Тази събота, 23 юни от 22:15 часа специален гост в студиото на телевизионния таблоид „Горещо” е Емил Димитров – Ревизоро, който коментира какво се случва в държавата както на политическата, така и на икономическата сцена.

Емил Димитров: Ревизия на държавата ‘12Преди година и половина той отново бе гост на Венета Райкова-Георгиева и тогава коментарите и твърденията му имаха много голям отзвук. Тази събота на достъпен език Емил Димитров анализира случващото около Гриша Ганчев и реакцията на едрия бизнес, последните реформи в митниците, изчезването на братя Галеви, ареста на Брендо и обявяването му за кокаинов крал и предстоящите избори.

“Прави ми впечатление, че наркотиците станаха асансьора на властта в МВР – тези, които са се занимавали с борба с наркотрафика, изведнъж станаха най-висшите шефове.” – споделя Емил Димитров. Той коментира какво се случва на наркопазара в и разкрива кой е новият човек, който ръководи наркотрафика в България: “Казват му генерал Нориега. Той преразпределя бизнеса, той прави поредната смяна на караула, той разчиства терена от съдружниците си, за да постави целия бизнес в услуга на трети страни... Има ресурса да те впише в списъка на лошите. ”

Тази събота в “Горещо” в отковено интервю Таня Боева говори за най-голямата трагедия, която може да сполети една майка, а именно да загуби детето си.
  Преди точно една година фолк зездата загуби бебето си малко след раждането му. Пред Венета Райкова тя разказва за голямата си трагедия: “Моята мъка си остава завинаги!”

„Горещо”, събота, 23 юни 2012г., 22:15 часа, Нова телевизия.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Венета Райкова

Венета Райкова „без грим и фотошоп“ в „Папараци”

Венета Райкова отваря своя дневник в ефира на TV7

Венета Райкова: Мечтая да съм фея на любовта

Малката сестра на Биг Брадър 4

Евгени Минчев срещу Венета Райкова в „Голямата уста“