Отечествен фронт

Николета Лозанова отново зад решетките, но в мъжкия затвор

• От 0/5

Тази събота, 23 юни социалният ъндърграунд “Отечествен фронт” показва втората част от филма за Николета в Страната на чудесата.

Николета Лозанова отново зад решетките в мъжкия затвор

“След като опозна килиите в Сливенския затвор, Николета Лозанова не можеше да пропусне и килия в Пловдивския. Мъжката килия е пропита с история, сълзи и още нещо – не ми се мисли с какво е пропита.” – разказва Мартин Карбовски. – “Никито в мъжкия затвор в Пловдив! Странен разговор между стари пандизчии и Мис Плеймейт. Все едно слушам сказка на кръжока “Млад психоаналитик”, а не среща между загорели мъжкари и секс-бомба. Имам подозрението, че управата на затвора беше подбрала затворниците за тази среща първо по интелект, второ – като награда за добро поведение.”

Николета Лозанова отново зад решетките в мъжкия затвор

Среща на два свята. Всеки свят си носи отделен кръст. В света на Николета кръстът е жълтата преса, клюките, слуховете, подмолните войни, социалните мрежи. Дори затворът трудно може да измести този фокус... Затворниците имат друг фокус на внимание – централната роля е поделена с Ванко, който е полежал вътре доста и интересът е насочен повече към него, а не към Николета. Затова те по-често да се обръщат към Ванко – като към бивш колега.

Николета Лозанова отново зад решетките в мъжкия затвор

“Какво е Николета Лозанова в затвора? Предполагам какво причинихме на тези мъже – леко разголената Николета в салона на Пловдивския затвор. Подарихме малко мокри сънища на тези момчета. Те дори подложиха телата си за автографи, което значи, че няма да се къпят доста време.” – коментира Карбовски. – “Показахме на Николета как изглеждат затворите в България. Каква е поуката? Няма поука! Просто се забавлявахме. Пазете свободата си! Тя може да ви бъде отнета по много начини. Примерно може да се ожените. Но има само една свобода. Това разбра и Николета – пазете свободата си! И без това си нямате нищо друго за пазене.”

”Отечествен фронт”, събота, 23 юни 2012 г., 18:00 по Нова телевизия

Още за Николета Лозанова, Отечествен фронт

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg