Отечествен фронт

Николета Лозанова влиза в затвора

NOVA • От 0/5

Тази събота, 16 юни социалният ъндърграунд “Отечествен фронт” показва как Николета Лозанова влезе в затвора.

Николета Лозанова влиза в затвора

Николета Лозанова в затвора! Има хора, които с радост биха я пратили там. Е, Николета наистина е в затвора – в Сливенския – макар и напълно доброволно. Тя сама ме помоли за това...” – разказва Мартин Карбовски. – “И понеже си нямаме Алиса в страната на чудесата, днес ОФ ви показва един особен проект – Николета Лозанова и чудестата на България. Чудесата бяха примерно бабите-джуджета от Ресилово, при които вече я заведохме. Чудесата за Николета са и затворите. Цяло чудо е такава жена да влезе в затвора при все, че там не спират да мечтаят за нея и да си я окачват по шкафчетата. Чудесно начало на порно филм – Николета Лозанова влиза в затвора!”

За затворничките Николета е културно мероприятие.
Където е тази жена, винаги има суматоха. Хората се вълнуват като срещнат Николета Лозанова. В затвора Николета се среща с осъдени за кражби, измами и убийства. А изводите са два: жените винаги убиват мъже и жените, които лежат за убийство, се вълнуват от силиконовия бюст на Николета. Тя пък силно се вълнува от затворническия секс. Във всеки затвор има много секс и във всеки затвор няма да ви разкажат за него. На Николета обаче й върви в разговора със затворничките – момичетата си признават някой неща пред нея. Николета дори влиза в стаята за секс – там жените, убили съпрузите си, срещат любовниците си...

Николета Лозанова влиза в затвора

“Гражданката Лозанова е като дете – на нея й беше интересно в затвора, даже й хареса! Това се случва на хората, които никога няма да влязат в затвора, каквото и да им се случва. Но има и друго. Николета видимо се оживи, олекна й, когато излезе “навън” – извън решетките.” – коментира Карбовски. – “Пазете се да не попаднете там! Няма нищо по-тъжно от жена, убила мъжа си, да прегръща детето си – това обаче е друг филм. Другата седмица – черешката на тортата – Николета с Ванко 1 отиват в родното му общежитие – мъжкия затвор в Пловдив. Ще се изненадате какъв умен разговор се получи там. Не е за вярване!”

”Отечествен фронт”, събота, 16 юни 2012 г., 18:00 по Нова телевизия

Още за Николета Лозанова, Отечествен фронт

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Николета Лозанова влиза в затвора (1 коментар)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg