Архив Горещо

Цветанка Господинова откровено говори за брака и отношенията си с Веселин Маринов

Добави коментар

Бившата съпруга на Веселин Маринов – Цветанка Господинова разкрива всичко за брака и развода си с певеца
Тази събота, 2 юни от 21:50 часа специален гост в студиото на телевизионния таблоид „Горещо” е бившата съпруга на Веселин Маринов – Цветанка Господинова.

“Върнах си моята фамилия, която смятам да остане завинаги.”
– споделя тя и коментира информацията за себе си в медиите.


- “Опитаха се да ми създадат един образ, който изобщо не представлявам. Наистина станах популярна покрай бившия си съпруг, но после се оказа, че е нож с две остриета... Аз не съм злодей! Никога не съм била злодей и съм била коректна с всичките си партньори. Некоректно е това да тръгва в медиите... Чувствах се много обидена от начина, защото не можеш да се разделяш с някой чрез писмо. Единствено това ме обиждаше... Но няма нищо вярно в това как съм го молела да се връща... Всичко вече е в миналото. Не беше красиво – най-малкото аз съм дама.”

Цветанка откровено говори за брака и отношенията си с Веселин Маринов: “Не съм имала такива проблеми – да е бил ревнив или да ме е стресирал. Не знам, ако ме е проверявал или е гледал телефоните и ме е следил – не съм разбрала. Никога не сме имали дебати или някакви скандали... Всичко е един много хубав спомен с изключение на последните неща. Искам да забравя всичките неща и да остана само с хубавото... Аз никога не съм имала бизнес благодарение на това, че съм била негова съпруга... Не съм фалирала – напротив. Даже си поднових автомобила с много по-хубав и чисто нов, имам ново жилище.”

Цветанка разказва, че двамата са се развели без скандали и проблеми преди Коледа. Дори пътували сами в една кола на път за съда: “Говорихме си за нещата – кой в какво е сбъркал и защо. Не беше лиричен разговор в никакъв случай.” Тя признава, че дори и сега, след развода, продължава да слуша неговите песни: “Ами те повечето са за мен!”

Коя е всъщност Цветанка и харесвало ли ѝ е да бъде съпруга на популярен човек?
Вярва ли, че е била подслушвана и следена от бившия си съпруг и какви SMS-и е изпращал “палавият Веско” на свои колежки по време на брака си с нея?

„Горещо”, събота, 2 юни 2012г., 21:50 часа, Нова телевизия.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Венета Райкова

Венета Райкова „без грим и фотошоп“ в „Папараци”

Венета Райкова отваря своя дневник в ефира на TV7

Венета Райкова: Мечтая да съм фея на любовта

Малката сестра на Биг Брадър 4

Евгени Минчев срещу Венета Райкова в „Голямата уста“