Какво ще се случи...

Маги Желязкова предизвиква буря от ревност в „Сутрешен блок”

ТВ7 • От 0/5

Маги Желязкова предизвиква буря от ревност в „Сутрешен блок”Този вторник, 29 май, на пародийната комедия на TV7 „Сутрешен блок” ще гостува чаровната Маги Желязкова, която за първи път участва с роля в телевизионен сериал.

„Играя себе си, но се оказвам поредната племеница на Алекс, която се появява в офиса”, издаде част от сюжета Маги по време на снимките си. „Идвам на интервю в „Сутрешен блок”, но на водещата Кети изобщо не й е приятно да има конкуренция за вниманието на чичото продуцент.”

Не съм актриса и никога не съм се занимавала с това, но е едно предизвикателство и много се забавлявам”, продължи с неизменната си усмивка красавицата.

„Сутрешен блок”

„Екипът на шоуто е страхотен и тук цари невероятно настроение. Всеки от персонажите в сериала се отличава с нещо и носи своя заряд, но най-голямо впечатление прави колко добре си пасват помежду си. Пожелавам им още много сезони – всичките успешни и все така забавни.”

Това съвсем не е всичко, което ни очаква в пародийната комедия „Сутрешен блок”.
„Сутрешен блок”

Паметно завръщане прави Камбаната, ухажорът на Кети, когото за последен път видяхме как взима за заложници в студиото Тодор Колев и Денис Ризов, за да демонстрира дълбочината на чувствата си.

„Сутрешен блок”

Наистина ли е успял да се поправи в затвора?

Коя ще се окаже любимата племенничка на Алекс?

„Сутрешен блок”

И какви са тези „монуси”, от които треперят всички в редакцията?

Гледайте „Сутрешен блок” всеки вторник и четвъртък, 20:00, TV7.

Още за Сутрешен блок

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg