Актуално В програмата

Коя е черешката на тортата в „Черешката на тортата”?

Добави коментар

За титлата „Черешката на тортата” във втория сезон на предаването ще се борят Ирина Флорин, Иван Ласкин, Среброто, Деси Тенекеджиева и Левон Хампарцумян.
Най-добрите домакини се събират за истински петцветен финал в „Черешката на тортата” тази седмица (28 май - 1 юни)

Черешката на тортата

Коя е черешката на тортата в „Черешката на тортата”? Това ще стане ясно следващата седмица, когато най-добрите домакини се събират за истински петцветен финал. За титлата „Черешката на тортата” във втория сезон на предаването ще се борят Ирина Флорин, Иван Ласкин, Среброто, Деси Тенекеджиева и Левон Хампарцумян. Всяка вечер ще има собствен цвят, като няма да липсват емоции, кулинарни изкушения, лични откровения и разбира се, леки спречквания.


Първата вечер ще е с цвят лилав, а причината ще бъде изпълнителката на едноименната песен Ирина Флорин.

Тя ще приготви истинска лилава вечер – супа от лилави картофи, патешки дроб, чийзкейк с боровинки и променен изцяло в лилаво интериор. Освен че ще бъдат изцяло в лилава гама, гостите ще вдигнат високи скорости, ще потанцуват и за разнообразие, обичайният заподозрян Иван Ласкин ще се спречка с Деси Тенекеджиева.

Втората вечер ще мине в нюансите на черно и кафяво, а виновен за тази гама ще бъде самият Иван Ласкин.
За първи път „черешките” ще ядат щраус, а на масата ще бъдат сервирани блюда от всички краища на света. Обстановката и менюто ще се менят, но не и нравът на домакина. Конфликтът между него и Деси Тенекеджиева ще продължи с пълна пара. Войната на цветовете ще бъде в пика си, а Деси сериозно ще се замисли дали да не си тръгне.

Среброто

Бяло, жълто и сребърно ще бъдат цветовете на третата вечер, когато домакин ще бъде Среброто. Именно от него зрителите на Нова ТВ ще разберат как се готви в бяло и жълто. Освен вкусна и цветна храна, гостите ще получат и по един фиш за тото и много добро настроение.

Деси и Среброто

Минутите „искрено и лично” ще настъпят накрая, когато всеки ще говори за брака си и ще стане ясно кой никога не се е женил и кой е минавал под венчилото цели три пъти.

Деси Тенекеджиева

 Предпоследната вечер ще мине под знака на синьо-зеленото. Четвъртият домакин ще бъде Деси Тенекеджиева. Тя ще заведе гостите си в истински мини замък – крепост, ще приготви не една, а цели три изненади... и отново ще се окаже в центъра на конфликт, но този път между нея и Ирина Флорин.

На финала ще бъде обявен червено-оранжев код, а предизвикателството да готви в тази гама ще се падне на Левон Хампарцумян. Гостите ще се насладят на храната и обстановката, а последната дума ще има Иван Манчев, който ще има специална изненада за всички.

Кой ще бъде победителят във втория сезон на кулинарното предаване? Кой ще бъде черешката на тортата в „Черешката на тортата”, зрителите ще разберат от финалната седмица – от понеделник до петък, от 20.00 ч. по Нова ТВ.

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Черешката на тортата , Ирина Флорин

„Черешката на тортата“ с нова доза сексапил и рокендрол

Гадателка, естрадна дива и най-желаният мъж покоряват „Черешката на тортата“

Произведения на кулинарното изкуството в битка за плакета на шеф Иван Манчев

Интригуващи нови участници щурмуват "Черешката на тортата"

„Черешката на тортата“ внася празнично настроение в телевизионния ефир