Какво ще се случи...

Признанията на Лука Карлов – в „Седем часа разлика” тази неделя, 27 май, по bTV

bTV • От 0/5

Какво ще се случи в „Седем часа разлика”: Лука Карлов той решава да признае всички грехове и да поиска прошка от хората, които е наранил.

Съвестта на бившия генерал от Държавна сигурност не го оставя на мира и с оглед на здравословното му състояние, той решава да признае всички грехове и да поиска прошка от хората, които е наранил.

„Седем часа разлика”Първо ще извика зет си. Карлов ще разкрие, че никога не е обичал Стефанаков и е знаел за връзката на Коцев и Светлана.

Лука чувства, че един от най-големите му грехове е към внука му Явор,
защото смята, че заради липсата на внимание момчето е станало наркоман.

Генералът ще направи и самопризнание пред прокурор Иванов. Той ще разкрие плана си да скара Таня Стоева и Милото, мотивите, които стоят зад него, както и ролята на прокурора в него.

Карлов ще признае и че не е действал сам, но ще каже ли името на съучастника си, ще стане ясно в неделя от 20:00 часа по bTV.


„Седем часа разлика”

Междувременно, Таня се опитва да успокои Милото след последните събития. Михайлов привидно ще се успокои, но отмъщението му не е приключило и той ще излее гнева си върху момичетата, които примамиха Роки. Докато „бизнесменът” вилнее, Гончев се осмелява да посети Таня и Мая, за да се увери, че са добре.

„Седем часа разлика”

В Ню Йорк изпълнението на Софи Маринова и Устата жъне нечуван успех за „Избата”. Распутин е доволен от Нина и не спира да я хвали. Тя обаче ще се възползва от положението си, за да изиграе номер на Боян и да настрои руснака срещу българина. По какъв начин ще го постигне певицата, ще стане ясно тази неделя, 27 май, от 20:00 часа по bTV

Още за Седем часа разлика

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg