Архив Вечерното шоу на Азис

4,99 лева е билета за "Вечерното шоу на Азис"

2 коментара

От новия сезон зрители в студиото на Азис ще могат да бъдат всички, закупили си билет за него. Цената на билета ще бъде 4,99 лева.

От новия сезон зрители в студиото на Азис ще могат да бъдат всички, закупили си билет за него. От началото на септември абсолютно всеки ще може да се сдобие със скъпоценните хартийки на касите на НДК. Цената на билета ще бъде 4,99 лева. От екипа ще приемат заявки за групови посещения на мейла на шоуто azis@tv2.bg. Освен това зрителите в студиото ще имат шанса да печелят до  5 000 лева.

Вечерното шоу на Азис“Вечерното шоу на Азис” се завръща на екран с нова продукция следващия понеделник, 4-ти август. От екипа на шоуто са амбицирани да предложат на феновете си нещо ново. В луксозното студио тече основна реконструкция на трибуните, като сета за публиката ще бъде оформен като ложа. „Гостите в залата ще участват пряко и все по-активно в шоуто, така че искаме те да се чувстват комфортно!” – споделя Радослав Тушев, главен редактор на предаването.

През новия сезон зрителите ще бъдат включвани в атрактивни игри, в които ще могат да спечелят до 5000 лева, но може да се наложи да изпълняват откачени задачи – да изядат рибешко око, да целуват 80-годишна баба или пък да танцуват казачок. На всичкото отгоре публиката ще може да задава въпроси към гостите на Азис и да участва със свои коментари по темите от деня. „Амбицията ни е да включим публиката в студиото пълноценно в забавлението. На всички, които дойдат да ни гледат на живо ще предложим стопроцентово забавление и възможност да занесат вкъщи тлъсти парични суми и награди”, обещава Радослав Тушев.

Но и тези, които залата не успее да побере, няма да съжаляват. Освен най-хитовете рубрики от първия сезон („Токшоу на токчета”/Авторската рубрика на Мария Силвестър/, „Скайп” и „Дава ми се да знам”), зрителите ще бъдат зарадвани с няколко нови допълнения. Сценаристите подготвят епизодите на новата академична рубрика „Абсолютно начинаещи”, в която ще се предлагат шеговити уроци и съвети за това как да прикрием ерекцията си на публично място, как да се целуваме правилно с език, как да разкопчаем сутиен с една ръка или да слезем от автомобил без да се видят бикините ни.

В шоуто се очакват нови актьорски попълнения, които освен в разговорите на живо, ще се включат и в новия сапунен сериал с работно заглавие „Вдовицата в розово”. Това е пародия на латино-сериалите, в която главната героиня (Азис) притежава фантастични способности на супер-герой.

В друга нова рубрика, наречена „Дезинформация”, ще се изнасят факти, които ще променят света. В рубриката ще се опровергават тези факти, които се смятат за непоклатими (например, че робството не съществува, че цигарите са вредни) или пък ще се доказват абсурдни теории (че прекомерната употреба на марули води до стерилитет).
Подготвя се и рубриката „Дежурен по свят”, в която Катето Евро ще звъни на различни институции с въпроси. Например в РИОКОС тя казва: „Живея в центъра на София, където шумът е над допустимото. Какво ще направите за мен? Мога ли да осъдя общината?”; или се обажда на охраната на Президента да пита всичко наред ли е с държавния глава.
Останалите изненади са „Бисер на седмицата” и пародии на тоталната риалити-мания, завладяла родния екран.

През август започва и вторият етап от кастинга за голия календар „Натура 2009”. Ще бъдат заснети видеовизитки на одобрените кандидати, като част от тях ще гостуват и в шоуто.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Азис

Азис в новия сезон на „Като две капки вода”

Азис въведе модата на брадатата жена преди Кончита Вурст

Азис: Прецакан съм

J Balvin, Азис, Алисия и Ангел в "Зад кулисите" по ФЕН ТВ

Актьорски дебют за Азис в „Столичани в повече” по bTV