Какво ще се случи...

Софи Маринова и Устата влизат в „Седем часа разлика”

bTV • От 0/5

Нина Роси е поканила специални изпълнители в „Избата” в следващия епизод на „Седем часа разлика”, утре вечер от 20:00 часа по bTV.

 


Амбициозната певица има идея как да напълни заведението в Ню Йорк и за целта е поканила Софи Маринова и Устата да пеят, които играят самите себе си. Дали Боян ще е доволен от този ход на бившата си приятелка, зрителите ще видят на 13 май.

 

Милото ще излезе за малко от болницата

Милото ще излезе за малко от болницата, за да направи специален подарък на сина си.
Роки ще получи бар, от който да печели сам пари.

Иванов настоява за среща с Михайлов,

 

Междувременно, Иванов настоява за среща с Михайлов, за да сподели подозренията си, че Таня Стоева е замесена в случилото се и ще направи така, че тя да получи заслуженото.

Милото показва, че не вярва на прокурора, но дали наистина е така?

Тео и Васко се прибират най-после в София
, но момчето не е особено щастливо от това, което заварва. Майка му и баща му са скарани и категорично не желаят да обсъждат ситуацията. Васко обаче е щастлив от срещата с Аги и двамата се усамотяват.

В болницата Карлов започва да преосмисля живота си и решава да сподели какво е направил с Иванов. Дали шокиращите разкрития няма да преобърнат разследването на прокурора, зрителите ще разберат утре вечер от 20:00 часа по bTV.

Още за Седем часа разлика, Софи Маринова, Устата

09:05
01.06.2020
Печивата на Марта Стюарт - Днес научете как да приготвите три невероятно вкусни австралийски бисквити: шоколадови ментови сандвич-бисквитки, емблематични джинджифилови бисквити и бисквитки с пълнеж от маракуя, които буквално се топят в устата ви.
14:19
12.06.2020
Малки Титани: В готовност - Устата нос

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg