Актуално Какво ще се случи...

Берен Саат и Махсун Кърмъзъгюл в „Щастливи заедно”

2 коментара

Две турски звезди Берен Саат и Махсун Кърмъзъгюл в брак по принуда в премиерния сериал „Щастливи заедно”

Две турски звезди Берен Саат и Махсун Кърмъзъгюл  в брак по принуда в премиерния сериал „Щастливи заедно”

Две от най-големите турски филмови и телевизионни звезди – Берен Саат и Махсун Кърмъзъгюл, ще видят зрителите в премиерния за България сериал „Щастливи заедно”.

Актьорите, добили изключителна популярност в родината си и у нас, тук влизат в ролите непоколебимия Хазар и чаровната Зилян – мъж и жена, които стават жертва на дългогодишна семейна война. За да спрат враждата между фамилиите и като част от сделката за помирение, двамата сключват брак по принуда. Впоследствие обаче любопитството между тях прераства в неочаквана любовна история.

В реалния живот съдбата на двамата актьори крие известни прилики с тази на  телевизионните им образи. Берен Саат, която през последните две години оглавява класациите за най-добра актриса, също преминава през редица изпитания на живота. През 2003 г. Берен все още следва бизнес в Анкарския университет, когато приятелят ѝ Ефе я подтиква да участва в състезанието "Звездите на Турция" и да осъществи мечтата си да бъде актриса.

 

Берен Саат и Махсун Кърмъзъгюл в „Щастливи заедно”


Точно тогава се случва най-лошото – Ефе загива при автомобилна катастрофа дни преди тя да спечели втората награда в състезанието – отличие, което в последствие открива пътя ѝ към актьорската кариера. Именно по време на конкурса бъдещата звезда е забелязана от брата на известната продуцентка Томрис  Джиритлиоглу, който е в журито – така още на следващата година тя получава първата си роля в поредицата "Смърт има в любовта ни".

 

 

Берен Саат и Махсун Кърмъзъгюл в „Щастливи заедно”


Именно със сериала „Щастливи заедно” Берен прави впечатление с актьорските си качества. След него идват поредица от все по-успешни роли в телевизионни сериали и игрални филми, които я изстрелват на първо място в класациите за най-добра и най-високо платена турска актриса.

 

 

 

 

Берен Саат и Махсун Кърмъзъгюл в „Щастливи заедно”


Освен в сериали, Берен Саат има роли и в пет игрални филма, последният от които "Сезонът на носорозите" ще участва в международния филмов фестивал в Кан тази година. За изминалите осем години 27-годишната актриса е постоянен обект на медийно внимание и с любовните си истории.
         
Берен Саат и Махсун Кърмъзъгюл в „Щастливи заедно” Също толкова интересна е и съдбата на екранната ѝ половинка в сериала – 43-годишният Махсун Кърмъзъгюл. Той обаче е трудно да бъде представен с една дума, защото е едновременно певец, композитор, актьор, сценарист и режисьор. За първи път започва да се занимава с музика през 80-те години – първо като аматьор, а впоследствие и като професионалист. От тогава до днес е продал 16 милиона бройки от 22-ия си албум и е изнесъл хиляди концерти на шест континента. Първият филм на Махсун, който от дете е влюбен в киното – "Белият ангел", става най-гледаният в Турция филм за 2007 г. Следващият – "Видях слънцето", на който той е едновременно сценарист и режисьор, е избран за американската филмова награда Оскар за чуждестранен филм през 2010 г.

Актьорът е от кюрдското племе заза, живял е в Диарбекир, но се преселил в Истанбул, за да влезе в музикалния бизнес. Той живее заедно с майка си и сина от първия си брак, който е вече на 17 години и е копие на известния си баща. В дългия списък на жените, с които чаровникът е имал връзка, присъстват имена на много известни личности от турския филмов и шоу бизнес. Една от последните е Баде Ишчил, актрисата, която изпълнява ролята на русата помощничка на Езел в едноименния сериал.

 

 

 

 

Берен Саат и Махсун Кърмъзъгюл в „Щастливи заедно”


В сериала „Щастливи заедно” участват и други известни на българската публика турски артисти – Аслъ Тандоан /Ламия от "Мелодия на сърцето"/, Селин Сайлан /Пънар от "Ангел хранител"/, Дениз Гьокчер /Саадет от "Незабравима"/, Йълдъз Кюлтюр /леля Зариф/ и Фърат Танъш /Юсуф/ от "Двама завинаги".

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Щастливи заедно , Махсун Кърмъзъгюл , Берен Саат

Берен Саат и Къванч Татлъту отново заедно след 15 години

Първи трейлър на новия турски сериал на Netflix с Берен Саат

Турската звезда Берен Саат в нов сериал по Netflix

Берен Саат (Beren Saat)

Хитовият турски сериал “Пепел от рози” се завръща българския ефир